Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3080715 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7277
Во Турција не е патот како Штип- Св.Николе, сигрен сум :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Синоќа накај Њустар од заседа ми истрчаа 20 кози. Следеше навремено ( можда малце прејако кочење) цвекиња и бомбоњери летаа низ кола. Среќа сопатниците беа врзани, а да и не носевме торта  ;D ;D ;D ;D

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3040
Што не тури една коза во кола преку прозор ? :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Голфот ми беше на сервис

;D

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1847
Me помина цистерна денес со 170 км/h, покасно следи и видео :)
Во Турција ова е многу нормална работа. :)

Имам пишувани и претходно, мене во бугарија автобус на Алпар ме помина а јас возев негде 160, после неможев да го пратам, и тоа по кривините кај Чанакале, жените у кола почнаа да вриштат.
Лудаци се тоа шоферите.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Цистерна ( полна) е можеби најзаебаното нешто за возење, да не речам најопасно!!

Отсутен Tommy

• Легенда
Го аплоадирам видеото, но нажалост не сум фатил све ...

На делницата од Штип, каде што право се продолжува за Куманово, а десно се врти за Скопје, цистернашов ме помина, а возев околу 150, и после возев зад него со 140, претекнување и возење ...

На тие кривините низ Свети Николе возеше 80-90, дури и ја имав проблем да ги совладам ... не знам што му е на човеков, и решив да му се одалечам ...

:)

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6614
Му крадела километражата  :) Чичкоми ваква дешавка со тахограф на автобус имал во германија пред добри 30 години, со Санос возел цело време 100-120 на автопат и го застанало полиција, извадиле тахографот, цело време на тахограф 82 км обележани, и почнал џандаров нешто да му збори ова она, и чичкоми на германски му рекол демек ја што сум крив, ова машина сигурно е попаметна од нас, и видел не видел, џандаров му ги фрлил документите и му рекол шибај.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Ќебапбрингер!
Има такви работи да, ама Томи возел доста брзо, а бил поминат така да...
Исто морам да го спомнам аудито а7 едното од двете бели со 777 таблица мислам е...како вози човекот, мене уште не ми е јасно како е жив...ама со вакво темпо незнам до каде ќе тера..скоро секоја вечер, накај сарај оди лета со 170/180 ако не и повеќе низ ѓорче, вози у спротивна насока со таа брзина маказици влегува со тие од спротивна насока...што се не...и уште не знае дека постои и ЦРВЕНО светло на семафор...

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Се брза човекот.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5548
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Се брза човекот.
Da otide na drugiot svet izgleda, ali da ne zeme nekoj so sebe, vo toa e rabotata.
Ma za takvite samo dozivotna zabrana za kola, da ja gleda u dvor i da lipa vo sebe, nisto drugo.

....uf ama se iznervirav......
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен Tommy

• Легенда
 :D :D :D

Извинете за лошиот квалитет, со телефон е снимано, иако најинтересниот дел не е снимен, за жал ...
Судејки според изгледот на гумите, мислам дека дечково возеше полна цистерна ....

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Ќебапбрингер!
Абе ова сериозно е ненормално опасно...што чоек беше...поготово на кривини, ако е полна цистерната,  тоа се тони и тони течност у неа кои маваат у ѕидовите лево и десно во зависност на кривината, со тоа го занесуваат возилото ненормално многу :S типов или ептен нема искуство, од тамче се качил у ова или незнам :S Страшна слика :S

BTW

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Овој е ТОТАЛНА будала брат, хаха добар коментар!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Манијак, треба сега одма во полиција и да го пријавиш со снимка како доказ. Будала невидена. Тоест не е невиден и јас имам снимка ваква слична, само да ја најдам. Побрзо возеше од Топ спид на спаркот