Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: AUDI на 01 Септември 2012, 03:15:34 amДобри компилации,тазе,првата е топ.@ 5:40 ааааааааа-хахахаха- аахахахахахахаха хаааааааааааа!!
Добри компилации,тазе,првата е топ.
Цитат: MecheTo на 31 Август 2012, 19:12:40 pmСообраќајката на Партизанска беше помеѓу Мерцедес Е класа најновиот и БМВ 5 Е39,Мерцедес-от беше салам оштетен напред,а БМВ-то назад не беше многу.Инаку и двата беа на истата свадба,односно во ‘поворката‘.Од браќата се. Сеа ми кажваја... На другар ми брачед му бил кривиот...Одејки по невестата му затворил семафорот црвено овај нагло закочил, тој зад него успеал да докочи и да не го мани, а останатите зад него под дејство малку почнале да се редат
Сообраќајката на Партизанска беше помеѓу Мерцедес Е класа најновиот и БМВ 5 Е39,Мерцедес-от беше салам оштетен напред,а БМВ-то назад не беше многу.Инаку и двата беа на истата свадба,односно во ‘поворката‘.Од браќата се.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)http://www.gtspirit.com/2012/09/02/car-crash-ferrari-f430-horror-accident-at-spa-francorchamps/
Па и тука треба да има такви работи,или да почнуваат овие острови со помала висина и постепено да се зголемува висината,ова вака е опасно,се забиваш во зид.
Amerika od sekogas bila mnogu ponapred so bezbednosnite i ekoloski normi.