Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3582308 пати)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Јас мислам сеуште е ниска казната за возење во алкохолизирана состојба, и само таа ја признавам како казна. Ова другово се живи глупости.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55153
  • Махер
^^ Oд збор до збор.

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3835
  • Боинг 747
boki, ова сам себе го убијал ситуација,а?ц ц ц....среќа не собрала некој!
за среќа никој друг не беше повреден иако ги собра и двата брега кај пешачкиот хаха гумити и беа искинати

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16765
  • Keep it 100

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16765
  • Keep it 100
Шмит, постирано е една страна поназад!

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7633
Синоќа ме мрзеше да пишувам тука, но ке ме треснеше бело бмв, се загледал дечкото некаде, не знам кај гледаше, па кога почнав да свирам и блендирам, се освести, зашто полека но сигурно поминуваше на моја трака ...
Нозете ми се пресекоа јбг, страв бре ...

Но ете, другарче мое на враќање од Штип. пред Св.Николе некаде,  пред малку се спукал со некоја пезетка ...
Кој поминал тука, сигурно и ја има видено сообраќајката...

Си возел во своја лента, а пезетка пази се тркала со уште една кола, познаници, газ пијани ...
Успеал да сврти во последен момент, за да избегне фронтален судир, и овој со пезетка го кокнал странично ....

Од ударот пукнале 3 гуми, левата страна партал, десната исто така оти удрил во банкина кога свртел десно за да го избегне директниот судир кој којзнае како би завршил ...

И тој и неговиот совозач се добро, во Штип во болница се, утре излегуваат, шоферот со гради удрил во воланот, совозачот со мала среќа и носење појас, полесно поминал ...

Дечкото со пезетката издувал 1.75 ... Затвор ...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9330
Синоќа ме мрзеше да пишувам тука, но ке ме треснеше бело бмв, се загледал дечкото некаде, не знам кај гледаше, па кога почнав да свирам и блендирам, се освести, зашто полека но сигурно поминуваше на моја трака ...

Но ете, другарче мое на враќање од Штип. пред Св.Николе некаде,  пред малку се спукал со некоја пезетка ...

Си возел во своја лента, а пезетка пази се тркала со уште една кола, познаници, газ пијани ...
Успеал да сврти во последен момент, за да избегне фронтален судир, и овој со пезетка го кокнал странично ....

Од ударот пукнале 3 гуми, левата страна партал, десната исто така оти удрил во банкина кога свртел десно за да го избегне директниот судир кој којзнае како би завршил ...

И тој и неговиот совозач се добро, во Штип во болница се, утре излегуваат, шоферот со гради удрил во воланот, совозачот со мала среќа и носење појас, полесно поминал ...

ја би смртна казна, затвор е малце

Отсутен Suki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 695

Но ете, другарче мое на враќање од Штип. пред Св.Николе некаде,  пред малку се спукал со некоја пезетка ...

stom drugar ti dobar e nema nekoja druga poteska povreda. inace znat takvite nesreki i mnogu poteski da bidat a za toj so pezetkata za nego samo hitler sega da e ima mamata da mu ja e..l

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
и мене ова ми се деси... типката (женско еј) 2,5 саати после сообраќајката издува 1.97....
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2278
Тетин ми на неколку пати има дувано над 2.7,кафанџија е,има ресторан и има стило,некоја вечер ни тој не памти како,каде,зошто стилото на сите страни чепнато,немаше крило здраво,немаше ниту еден ќош каде не беше чепнато,пола преден браник го немаше.И што е најтрагично утре дента кога станал братучед ми го видел партали направено стилото,а тој врска немал.Рекорд му е 2.9.
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Не ми е јасно само со кој памет седнуваат во кола под дејство на алкохол, не ми е јасно каде им е свеста и совеста. Во моите скромни 3 години возачко искуство неам седнато зад волан со повеќе алкохоло одошто треба во мене, а нема ни да седнам. Зашто искачаат со кола воопшто коа планираат да пијат, зарем не постои такси. Пијанство и поминување на црвено ми се прекршоци за кои никогаш нема да најдам оправдание.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Вчера во Влае, на раскрсницата кај спортската кладилница и бензиската, седам прв на семафор и чекам да свртам лево за да се приклучам на партизанска, и од страна доаѓа еден скутерџија ми се убутува испред мене, застана на пешачкиот... И тој тргна некоја секунда порано, на тајмерот, не на жолтото светло... Ај што тргна 2-3 секунди порано, ама од левата страна на партизанска, еден типац целиот залетан помина на црвено, за малку не го собра овој со скутерот... На овој со скутерот мочката му се смрзна гарант, судејќи според реакцијата...

Уште не капирам зошто некои луѓе, и од кога ќе светне зелено на семафорот, не загледуваат лево десно да проверат некој дали лета на црвено, туку можеби чекаат да ги соберат прво па после да проверуваат...

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Вчера во Влае, на раскрсницата кај спортската кладилница и бензиската, седам прв на семафор и чекам да свртам лево за да се приклучам на партизанска, и од страна доаѓа еден скутерџија ми се убутува испред мене, застана на пешачкиот... И тој тргна некоја секунда порано, на тајмерот, не на жолтото светло... Ај што тргна 2-3 секунди порано, ама од левата страна на партизанска, еден типац целиот залетан помина на црвено, за малку не го собра овој со скутерот... На овој со скутерот мочката му се смрзна гарант, судејќи според реакцијата...

Уште не капирам зошто некои луѓе, и од кога ќе светне зелено на семафорот, не загледуваат лево десно да проверат некој дали лета на црвено, туку можеби чекаат да ги соберат прво па после да проверуваат...

ili zosto nekoi pominuvaat na 4 sekundi crveno. ili zosto postojat vakvi luge:

Тетин ми на неколку пати има дувано над 2.7,кафанџија е,има ресторан и има стило,некоја вечер ни тој не памти како,каде,зошто стилото на сите страни чепнато,немаше крило здраво,немаше ниту еден ќош каде не беше чепнато,пола преден браник го немаше.И што е најтрагично утре дента кога станал братучед ми го видел партали направено стилото,а тој врска немал.Рекорд му е 2.9.

toa treba da se strela
« Последно менување: 17 Август 2012, 09:01:45 am LosiPatista »

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34364
  • Таков е животот... јебига
Хаха ЛП. Со други зборови АУДИ дај контакт од тетин ти, се спремаме да го стреламе ;D