Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3582251 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Назад сме ние, па едно 50 години минимум.

ја би рекол јаче малку...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55153
  • Махер
^^
70ка чиста...
Кога ќе се враќате од Грција во нашава земја, не заборавајте да го вратите саатот 70 години назад.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7633
... другиот ден идам да ја земам колата, наместена тестирана и атестирана со налепница на двете стакла дека е на ЛПГ ова возило. прашувам колку треба да платам, он ми вика 15 долари, потоно само за плинот во боцата што е ставен... да друштво, владата во Нoв Зеланд финансира бесплатно турање и монтажа на плински уреди на сите возила ВО ИМЕ НА ЕКОЛОГИЈАТА... ама комплетно бесплатно. вклучувајки и атест, пошто уствари тој што ти го монтира тој има сертификат за да атестира...

Ех, кај нас пак, општо позната пљачка, ги боли пемпеле за економија, битно 2.000 денари, од секое танкирање на 98-ца иде за споменици ....
Би им се зае*ала математиката за надуваниот буџет ако форсираат пљин ...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44599
  • Il Moderatore
За мустангот, на ЛПГ е, шпанските полначки имаат таков адаптер. И нема тороидни такнови за метан. BTW, ако патувате во европскиве земји, проверете си какви ЛПГ адаптери се користат, би требало да може на бензинските да се купат соодветни адаптери за нашите полначки :)
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9330
Ili vozete gi n benzin da gi produvate od cela godina na plin so go maltretirate :)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16765
  • Keep it 100

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16765
  • Keep it 100
Тазе од Pikes Peak!

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6312
Се запали еден со Астра вчера... Бев со таткоми низ град, и возевме 50км/ч и кога вака не претицува мерцедес (незнам каков ама од старите беше), возеше 100ка сигурно, а го влечеше еден со астра, и летаа, и почна да чади и си помислив од ауспухот на мерцедесот е, кога вака гледам од хаубата на астрата чадеше, а овеј со мерцедесов ни гледат ни слушат... Леташе кога на семафор застана и овеј со астрата излезе и ја отвори хаубата, кога фрли пламен 1 метро над астрата, реков готово е ќе екплодира, се јавија во пожарна, извади еден од дуќаните ПП апарат, го угаснаа огнот, постојаа 5 минути тука и кога тек тогаш дојде пожарната... И тоа пожарната  и местото кај што се запали се од далечени најмногу 300метра...

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
На бул. Ослободување? ;)

Отсутен Бузуки

• Сениор
Населбата девеана ја знаеш ??? Кога врвиш пред полиција десно... е на тој од десно семафорот што е... Ама не работат семафорите од како памтам..

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Да де, улицата накај Касарната.

Отсутен Бузуки

• Сениор
Море ти си го знаел кичево..Ти и некој од админиве што работат по судови го знаете...

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3835
  • Боинг 747
Ова се имаше случено во петокот 10,08,2012 типкава пијана со 2,80 беше. Се движеше од Нова Македонија (бул.Климет Охридски ) кон соборен и случкава е на раскрсницата кај ЈБТ.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Ова се имаше случено во петокот 10,08,2012 типкава пијана со 2,80 беше. Се движеше од Нова Македонија (бул.Климет Охридски ) кон соборен и случкава е на раскрсницата кај ЈБТ.

таква типка пред некоја година се закуца у мене директ... сум имал директен судар, очи у очи се видовме со типка која кога дуваше после 2,5 саати имаше 2.70 алкохол у себе... ја едвај 2 метра кочен траг со 90 а она околу 50 без кочен траг... тркалото возачко со се амортизер, лагер, диск, јабучица и пола летва на 20 метра од кола и отидоа...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Lazarus

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 536
  • drive it like you stole it!
boki, ова сам себе го убијал ситуација,а?ц ц ц....среќа не собрала некој!