Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3867111 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Немора да значи, со пасатчево ако и влегол јако и да била врзана може да биде повредена

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Немора да значи, со пасатчево ако и влегол јако и да била врзана може да биде повредена

Не мора да значи, затоа ставам 1000 денари а не 1000 евра :-)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Zal mi e sto se desilo. Daj boze da e se vo red so zenata. Lamarini se pravat.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5383
БРАВО само вака со нив. на ништо не личи за се почнаа да наплаќаат, за ништо не гарантираат битно партиските војничиња нешто да работат

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Смотан камерманов. Ако ти речат да не снимаш, треба да се оддалечиш малку и да си ПРОДОЛЖИШ ДА СНИМАШ. Он ќе ми каже што да правам.

Па уште се сили! Лелееееееееееееее!!!! ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!! (Тргни ја камерата ОООООДМА- абеееее се потресов)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Ооооо златно вмро, покондурио си сељо, нашао си му рубота. У право е човекот, како може да ти наплаќа паркинг на тротар, како може сета јавна површина паркинзи и торотари магично да станат сопственост(не сопственот, ама под концесија или надлежност не знам како точно му доаѓа) ба градски паркинг. Како тоа да морам да плаќам на хохштаплериве за да пазарам у веро, од кога и тротарот пред веро е паркинг со наплата, ај за тоа тревата у средина намерно ја направија таква каква што е зашто претходно имаше плочник со многу низок тротоар па таму се паркираа коли. А во врска со камерата, фино лепо дечкото може да ја употреби на суд, дека е навредуван и нападнат од вработен на градски паркинг, после тоа нека ја пушти у 24 вести, алфа или телма, пошто според другиве телевизии живееме во едно толку добро хармонизирано и избалансирано општество, на економско високо ниво, во кое што навистина е пристоно начелото на владеење на правото. Многу пати сум сакал да пишам за тоа какви луѓе работат во градски паркинг, чест на исклучоци кои си ја вршат професионално и одговорно работата, ама таквите се многу малку. Пред пола година можеби и повеќе, нејќеше лепачот на плакати со нулта ниво на култура да ми дозволи да ја остаам колата на 5-10 минути максимум, од веро(аеродром) требаше да купам нешто набрзина, значи не да пазарувам да купам 3-4 работи. Му викам дека смеам до 10-15 минути да се задржам без да платам, не бре на кого збориш, ти се дере, значи не збори, ти се дере како негов да е паркингот, ќе ми стаел клешта или да сум плател. Си се паркирав на малиот паркинг на веро, имав среќа у меѓувреме искочи кола од таму.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Мочко овој од паркинг. Сега веднаш една кривична. Како смее да му става шепа на необележан простор?

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
не смее да му става шепа,ама смее да му пише казна и да му ја крене со пајак.пошто работам у близина гледав еден батка како си го извади комплет тркалото со се шепа,го стави резервното,си запали кола и ладен ко скопско си отиде:)друга ситуација,кај злате карши ова што беше снимано,паркиран голф,му ставија шепа и налепница,искочи од злате тип некој на царина што работа пошто у зелено шумарско беше облечен,сврте еден телефон и му ја извадија шепата.само врски се у игра,пиштол и физички закани спрема овие што работат и нема никад да платиш паркинг

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Сега имаат нови модели на блокатори, така да нема вадење менување на тркало!

Uploaded with ImageShack.us

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Немора по 100 пати да се става сликава, веќе разјаснивме дека и овие се вадат ;)

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Дешавка денес на Јане Сандански карши 3 бисери си возам и гледам голема вреќа кеса на пат и си возам, кога ја поткачи еден кога се заврте во моја лента кога
гледам тоа полна со краставици да била ја избегнав некако.

Продолжувам да возам, гледам караванка опел со подотворен ѓепек со краставици, му свирам подзапирам овој се чуди продолжува да вози.
Не се разбравме тој вртеше во кривина, јас морав да продолжам право мн. свиреа по мене кочев сообраќај.  

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Во Далас, Тексас бура предизвика град со големина на бејбол топка

Not a valid youtube URLNot a valid youtube URLNot a valid youtube URLNot a valid youtube URL

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Леле што коли ќе се купуваат од осигурање...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Ако ви е Американчишта гнасни...