Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3868086 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Кај гледаше кретенов.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Излезе низ прозор...

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Not a valid youtube URL

Респект за иницијалната реакција на камионџијата!

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
ova e bomba! mora da se premini kon upotreba na RunFLat gumi, premnogu luge ginat koga 'kamionot naednas preminal kon drugat lenta i ispotepal se zivo pred nego'

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Често пати гледам камиони со дотрајани гуми, треба да се зголеми контролата, јес да и нив не им е лесно, гуми за камион коштаат поприлично али јебига тоа е.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Често пати гледам камиони со дотрајани гуми, треба да се зголеми контролата, јес да и нив не им е лесно, гуми за камион коштаат поприлично али јебига тоа е.

Гума за камион е ефтина, мизерна цена во поглед на четворочлено семејство ...

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Ако им се скапи гумите нека не возат. Ама ич нема простор за дебата кога е во прашање безбедноста во сообраќајот и човечки животи.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Se stedi na sve a dzandarite kaznuvaat. Abe namesto da ima Drzavna avtomobilna administracija koja ke gi goni

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Има, се вика сообраќајна полиција.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Drugo e toa. Taa gi kontrolira teretnite vozila. I kaj niv nema 2-3 kako policija. Po zakonite na EU mora da ja ima. Bugarija na primer otsekogas ja imala i se vika tamu DAA. Ako oni te soprat konfiskuvaat vozilo.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
нив братче им е побитно за светла да те казнат а гумите......ма какви гуми си фатил тој прекпшоци 10 денес за светла нормата си ја пополнил

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
A be policija ima drugi zadolzenija.. Mislam deka vo Makedonija ova e pod ministerstvo za transport i deka vakvo telo postoi... Soobrakajni inspektori.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15123
  • Пудингот на шоферството
Какви нови гуми пукале нема да ви се верува.Нема правило дека само дотраена гума пука,али да и јас сум за тоа да се користат нови и квалитетнни гуми.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?