Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3869976 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
хххаа ова е добро да се знае, само кој знае колку ли ке мисли џандарот дека го дупиш ...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Море остај ти, знаат они колку се заебани, си ги знаат тие финти они г’с мајчин....

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Nisto ne znaat. A-te odnosno dokument od Biroto za Metrologija mora da ima sekoj meren instrument PO ZAKON za Metrologija i sekako radarot spagja vo grupata na merni instrumenti... Si ima zakon za toa. Mene me prasuvaat sto si po zanimanje, a jas im odgovaram ADVOKAT ! I oni sekako potoa se povlekuvaat i ne me zakacaat. Baska si ima hardcopy od mnogu zakoni so sebe. I vo Ipad si imam edno 20-30 zakoni i podzakonski akti pa bujrum neka povelat.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Веќе сите имаат атести за радарите. Не им е проблем да ги вадат.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
До скоро немаа :)
Од прва рука, од биро за метерологија.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Dolzen e da go poseduva i pri baranje da go pokaze.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Yup, на секој записник за прекорачена брзина го пишува и бројот на атест или баждарење.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Еј заборавив да спомнам, а бе една иста плавуша 2 пати во 2 различни случаи му се фрли на Рики пред кола ....

Невероватно ...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Ги коси, ги коси...

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11884
  • Архитект

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Знаев дека жена ќе излезе ;D

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Сабајле сообраќајка кај мзт сала. Со кола му пресекол пат на мотор, моторот удрил во страна.

Ова на 3ца другари им се има десено ни криви ни должни. На третиот уште не му доаѓа памет, пак на мотор. Другиов мн. се опамети откако раката и ногата му беа во гипс, правење моторот и продавање неговиот и на девојка му.   

Така да колку и да пазиш со мотор друг ќе ти го начука.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7663
  • French diamond
Денес пред мене удрија пешак со кола... :-\ 10 минути лежеше без свест чоекот јас си реков го отепа, арно ама има уште арни луѓе, застанаја 3-4 коли и еден знаеше прва помош, па му стави нешто под глата и го сврте на страна, и се разбуди по некое време чоекот. Брзата помош ја немаше едно 20 МИНУТИ и тоа за 2 км пат од болница до местото... и зеде тој што го удре го крена, го легнаја в кола и го однесе на болница со колата