Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3880113 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Лоша сообраќајка околу 11 саат кај што се влегува за во Александар Палас од булеварот Авео и Ескорт караван од Авеото дечките сите беа добри а од Ескортот во болница пред очи ми се случи. Тој со Ескортот полукружно на две полни и му влезе од страна Авеото.
Да, да и јас поминав. Од матура идев. И пожарна имаше, Авеото беше цело бело. Се запалило масовно на цело село изгледа. Директен судар личеше. Јас шпекулирав на пијанство...

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Па јас го гасев :) Неможевме хауба да отвориме иначе не беше многу изгорено околу мотор чат пат. Иначе пијани беа да.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Тих како не видов, ќе застанев и јас да пукам сеири - ОВАЈ ДА ПОМОГНАМ, ДЕ! :D :D

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Еее готово беше више кога помина ти :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Вакви дегени треба да се упуцаат на лице место!

Not a valid youtube URL

Можело да се дрифта и со трамвај

Not a valid youtube URL
« Последно менување: 24 Мај 2012, 03:22:44 am Fic_CC »

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309

Две лица загинаа вчера попладне во две тешки сообраќајни несреќи во Гостивар и на автопатот Скопје – Тетово, информира денеска полицијата.
Четириесет и шестгодишна жена од селото Голема Речица загина вчера кога автомобилот во кој се возела удрил во заштитната бетонска ограда на автопатот Скопје – Тетово. Несреќата се случила околу 15,20 часот, возачот А.А. (21) во еден момент изгубил контрола над автомобилот “бмв“ и удрил во оградата. Во несреќата е повреден и возачот и уште двајца сопатници, коисе пренесени во Клиничкиот центар во Тетово.

Во втората сообраќајна несреќа вчера околу 17,50 часот на улицата Гаве Лазарески загина шеесет и деветгодишен гостиварец. Никола В. возејќи “фиат пунто“, според информациите од полицијата, изгубил контрола и удрил во паркирна автомобил “голф“, а потоа во бетонски столб. Поради тешки повреди гостиварецот починал на самото место на несреќата.

http://tocka.com.mk/1/67219/dvajca-zaginati-vo-dve-teski-soobrakajki
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Ми пишаја казна, 45 евра погодете за што

ЗА НАГЛО ЗАБРЗУВАЊЕ ДРАГИ ГЛЕДАЧИ, НАГЛО СУМ ЗАБРЗУВАЛ ДО 50...ИМА И ЧЛЕН ВО ЗАКОНОТ НЕ СМЕЕЛО НАГЛА ПРОМЕНА НА РИТАМОТ НА ВОЗЕЊЕ...ГОСПОДЕ БОЖЕ, ТРГАМ ОД 0-50 КАКО САКАМ ЌЕ ВОЗАМ!!!!!
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44961
  • Il Moderatore
25е ќе плати, шо да не потпишува?! Да се расправа со џандари? А има таков член некој дагибам, да не го барам сеа...
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
не ми е јасно како утврдија дека нагло си забрзувал?на камера те фатија ли?:)

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Turbo
45 евра ќе платам, нема намалување на казните до 200 евра...потпишав да им ебам све женско по список, господ нека ни е напомош со закониве

А утврдија пошто се слуша од филтерот, ја стапнав прва и втора до 4000 рпм

Отсутен ficomk

• Сениор
абе земи си наградни поени,шо ќе плаќаш.и пак не ми се веруе за што те казниле.знам дека за шлајфка казнуваат,ама за нагло забрзување не сум слушнал до сега.

пс. бензинец ти е колата?

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Turbo
Бензинец...и мене не ми се верува ама ај шо да му прам, и јас знам за шлајфовање, ама за нагло забрзување?

Отсутен ficomk

• Сениор
 башка што се 4000 на бензинец  :o

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Како утврдија нагло дека забрза? Јас би идел на суд и за 5 евра да е.