Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3883621 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Има таков случај и со велешани, можеби знаеш :) Не беше тумбање, ама убава штета на 7ца БМВ.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Свака част на дечкиве.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Not a valid youtube URL

добро бе.. нели на спортските седишта ги имаат оние како круг каиши што им стојат на гради... само стискаш и се ослободуваат каишите... и колава, толку е мала што стварно тешко е да свртиш низ нејзе, разбирам тоа, ама па и возачиве не се баш нешто големи и тешки... како и да е, алал да им е на публикава... да не беа они момциве ке се удавеа дефинитивно...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Имаа среќа овие. А башка долго време беа под вода, којзнае што филмови низ глава им поминале.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Имаа среќа овие. А башка долго време беа под вода, којзнае што филмови низ глава им поминале.
па богами... 1 минута и нешто покажува на клипов пред да зирне првиот... а имало барем уште едно 20-30 секунди претходно пред да почнат да снимаат... ја вака би се испосрал дефинитивно...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4130
Има таков случај и со велешани, можеби знаеш :) Не беше тумбање, ама убава штета на 7ца БМВ.

Знам знам, во Битола. Добро во тој случај ко што знам тумбачот му ја украде колата на сопственикот додека он спиеше и ја збуца убаво во дрво. А што е најжално не плати за поправката. Но тука си е крив и газдата на БМЊ то што уште живее и како брат го третира тој што му го парчоса БМЊ то и сеуште му ги дава колите и моторите за возење, а го знае што човек е :D
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
аииии велешани значи се ептен лоши возачи....... грам поштовање да се немало спрема другите учесници

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4130
Оти така, баш културно дечкото во дрво се збуцал со колата, без притоа да повлече некој учесник со него :D
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Саше јас ова го кажав од искуството денес низ Велес

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Како брзо и лесно се гине у пм ...

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Лоша сообраќајка околу 11 саат кај што се влегува за во Александар Палас од булеварот Авео и Ескорт караван од Авеото дечките сите беа добри а од Ескортот во болница пред очи ми се случи. Тој со Ескортот полукружно на две полни и му влезе од страна Авеото.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
аииии велешани значи се ептен лоши возачи....... грам поштовање да се немало спрема другите учесници

и јас го потврдувам ова.... тоа до таблиците ти е друже... бидејки не си си велешки таблици, добиваш еден специјален третман... а уште ако си со скопски таблици, тогаш добиваш екстра специјален третман...

п.с. за да нема забуни, јас сум пола велешанец, т.е. по мајка. мајка ми е велешанка. еден убав дел од детството и младоста во велес го поминав...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk