Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887238 пати)

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер

Отсутен bobi010

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 448
Добро е барем се гаражирани :)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
за 9 000 Е кај нас, наредниот месец, истото со М пакет

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Би го ценкал на 8000, и одма го зимам.

-------------------------------------------

Пред викендов после Стража на патот поминав и имаше дупки цел да пропаднеш. Мислам толкава срамота само во Сомалиа и кај нас. Си возам и наеднаш дупкишта огромни. И пред мене типац со Астра возеше. И врти, заобиколува сирот, јас по него. И кога закачи една, му занесе колата - јас ја избегнав. Повозе едно 50 метри и застана. Предната лева гума си ја парчоса. Којзнае и на останатите делови од предницата како им било...

Замисли некој странец, да поткачи со ЕС класа. Ко што нема резервна тоа, ќе биде циркуз. Стока сме значи - стока. Уствари ни до стока не сме стасани уште.

После и уште други ТЕШКИ говАна ама не е поврзано со автомобилизам. Само со стока Македонска најглупа на планетава, лицемерна.
« Последно менување: 19 Април 2012, 20:32:09 pm Deni »

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Завчера по партизанска, кај пералната погоре од симпо еден со Корса се имаше закачено во паркирана кола...како успеа на прав пат, алал нека му е
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Вчера,во Кисела вода (Скопје),скутерче Кивеј се имаше плеснато бравски со Гољф 3.Моторчето парче,Гољфот ништо немаше. :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Вчера,во Кисела вода (Скопје),скутерче Кивеј се имаше плеснато бравски со Гољф 3.Моторчето парче,Гољфот ништо немаше. :)
Заклучок: Моторчето е поквалитетно изработено од Голфот бидејќи апсорбирало поголем дел од ударот. :D :D :D
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
@deni... Ne se sekiraj ZLATO NAROD sme nemoj slucajno da ti pratam Nigerijci ili od Kongo pa pola MK ke se iseli i ke ja snema. Nema takvi prevaranti vo svetot !!!

A dupki imalo i ke ima, i sekoj godina povekje i povekje. Patistata se losi i saka vnimanie.

@Tome-Colt - dzabe skuterceto absorbiralo udar koga ne daj boz etoj sto go vozel mozelo da bide abrsorbiran...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
Bugar, NHF чоек, ама го поду више со нигерицине :) Ние не сакаме да се спроедуеме со нив, сакаме малце со поблискава околина, барем на овој континент... ;)
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Он ке си отвори амбасада уште малце таму :)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
@Simo - Carrier166  Izvini ama sporedba so Nigerijcite ne mozes da napravis. Plata prosek 1200-1500 USD (maheri se da prikazat kako nemaat pari i se siromasni....) a ceni bagatela t.e koga kukji imas po 10000USD da ne praime muabet. Gorivo e na 1/2 od EU...
Nema sporedba taka e.
A ako sakas da se sporeduvas so komsiite idi vidi kako e tamu i posle komentiraj. Prvo 3/4 od niv se vo NATO ! 2 se vo EU !! Koja sporedba ? A MK seuste e nekade na sredina.
Srbija ke vleze vo EU moze za nekoe vreme ama ne znaeme uste...

@Tommy - za Ambasada ke pocekame uste malce :) Sea prativ lugje da donesat zemja i ke pecat cigli da ja izgradime...

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3063
@Bugar- Брат има ли нешто што не знаеш ? Нигеријци, Јапанци, Индијци, комшии, градежништво, кариера, автомобилизам... :D Пријави се на некој квиз земи си парички :D