Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3885045 пати)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Pa samo Gospod znae sve. Jas si znam tos sto mi e potrebno :)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Вчера,во Кисела вода (Скопје),скутерче Кивеј се имаше плеснато бравски со Гољф 3.Моторчето парче,Гољфот ништо немаше. :)
Девојка ми ја видела у живо сообраќајкава од автобус, ми беше вчера малце како потресена. Тој у гољфот возел нусе и коа се бапнале, нусево искочило од гољфот, се држело за глава и ај кукуууу. Иначе дечкото со моторот бил добар, а типот со гољфот бил крив.

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
Завчера по партизанска, кај пералната погоре од симпо еден со Корса се имаше закачено во паркирана кола...како успеа на прав пат, алал нека му е

Поминав имаше цртано нешто ама не знаев шо се има случено, а и за тоа да го напрајш треба да имаш талент хахаха

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Вчера,во Кисела вода (Скопје),скутерче Кивеј се имаше плеснато бравски со Гољф 3.Моторчето парче,Гољфот ништо немаше. :)
Девојка ми ја видела у живо сообраќајкава од автобус, ми беше вчера малце како потресена. Тој у гољфот возел нусе и коа се бапнале, нусево искочило од гољфот, се држело за глава и ај кукуууу. Иначе дечкото со моторот бил добар, а типот со гољфот бил крив.
Abe ako deckoto so skuterot e ok nema maka. Valjda dobro zavrsilo. Jas porano bev svedok na eden nastan, eden pijan drvo kamen od drugara strana na Vardar - kaj Jaja Pasa, na pesacki premin pominuvase i go mavna edna Skoda od postarite (Felicija li bese takva nekoja).
Covekot go ofrli edno 50-60m vo vozduh i bukvalno ne padna tuku bese na noze. Kolata zastana.
Toj sto bese udren dojde do vozacot i pocna da mu se dere na dva jazika. Jas popijan covek pesak ne sum videl. Truese na alkohol.
Posle 2-3 minuti derenje, se sobraa luge i pesakot ladno si prodolzi kako nisto da ne bilo. Lugjeto prasuvaa kako e dali mu treba pomos im se sipa i na niv. A be da se cudis.

A ako deckoto vo slucajot so skuterot preziveal, moze da zeme dobri pari od vozacot na Golfot, pa duri i ako najmi dobar advokat cel zivot da mu zema...
Na Skodata pamtam sofersajbnata sol.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Абе чкембар еден,ти у населба ми се вртакаш а не кажуваш дека идеш. ;D

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
Денес, мостот Близнак кај раскрсницата помеѓу Аеродром и Ново Лисиче. Беше закрчено, незнам кој како поминал.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
Даре,нареден пат,имав многу работи да завршам.
Инаку да тој со Гољфот беше крив пошо на полна му го имаше сечено патот :)
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
so si prael kaj SHTRAUS???imash i viljuskar?

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Ленинова со Орце николов раскрсница, опасна собраќајка со истумбана кола :(

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Sekoj den se desava po nekoja soobrakajka. Znaci treba da otvarame oci i da pazime i mislam ako se vozi povnimatelno (ne znaci popoleka) bi se nadminale soobrakajkite i bi bilo podobro. Dzabe kazni.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Како е во Нигерија?
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44961
  • Il Moderatore
Сабајлево пак имаше лоша сообраќајка на раскрницата на бул. авној/асном со бул.србија (кај мостот близнаци). едното ауто, (плава постара фиеста ми се чини) беше добро смачкана од позади, имаше и погребално ауто у близина на раскрницата паркирано, се надевам дека немало фатални последици :(
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Плавото беше AX а белото неможев да го препознам многу беше искршено напред.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44961
  • Il Moderatore
Гледаш, ја плавото од позади го загледав, ептен беше исчукано, не можев да познаам што е, а белото ми беше покриено од сообраќај, само видов дека е бело...
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Изглеа белото ауто било премногу улетано, АX - от застанал на црвено и овој од позади директива, АX-от заврши во семафор. Иначе погребалното ауто случајно се нашло таму, ако имало повредени прво со амбулантно возило ќе ги пребацат.