Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3874733 пати)

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5394
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Некогаш и нема избор, на пример К4 на Партизанска пред мостот Обединети Нации, страната накај Водно. Тука на пешачката патека (широката) паркираат и постојано поминуваат со коли, и многу луѓе одат по тротоарот (или велопатека по ново).

Калакуqница е, тоа е јасно. Само новиве генерации гумени бомбони со паметот во небо (или во мобилните) пазењето им е послаба страна, без разлика дали возат тротинет/кола или се пешаци.

Присутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10598
Кај Црвен Крст беше случката, тротоарот слободен.

Едноставно си има тралалајки по светов :)

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5394
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
Не да има, туку и размножени се...  :-\

https://www.rottentomatoes.com/m/idiocracy

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7663
  • French diamond
Де бре со ел. тротинет со 20 км/ч го повредил, јас мислам дека ако се удри тротинет во мене, тротинетот ќе се скрши  ;D Можда се повредил при паѓањето..

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Де бре со ел. тротинет со 20 км/ч го повредил, јас мислам дека ако се удри тротинет во мене, тротинетот ќе се скрши  ;D Можда се повредил при паѓањето..
Така ти личи, ама 20-30кмч да те фукнат 60-100кг маса не е воопшто малку. Напротив е баш многу. Поготово ако е глава со глава може да е фатално многу лесно.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18029
Тротинетот е само 13 килограми, плус возрасен 36 годишен маж е минимум 70 килограми, така да тоа е доста голема кинетичка енергија да те бувне особено ако си неспремен :)

Присутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5232
  • The Spartan General
Никола е карпа момче, не го бута тротинет туку така.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • French diamond
Па јас сум 120, така да, треба некој потежок од 60 да е  ;D

Настрана тежината, сум возел и не оди повеќе од 23 мислам дека беше, стварно не е некоја сила, а ни голема површина за да те повреди, освем ако не се повредиш при паѓањето..ама се бива.

Присутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10598
120 кила!
Затоа ти троши толку Алфата  :D

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7241
Вчера кај Влада, околу 17:15 еден со Пунто собра дрворед од млади зимзелени на средина на булеварот кај Илинденска.
Претрчав да видам дали е се ок, човеков во години (над 50) мислам дека од што беше пијан уште мислеше дека вози. Ни 2 ни 3, палење колата проба да избега. Јас кога го видов пијан, искрено ич немав емпатија, одма се тргнав. Од портирница кај Влада одма дотрчаа џандари, и сега ќе си тераат постапка.
Среќа што не не собра нас на автобуска.

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Дрвцата дали беа океј? Другото и така не не интересира.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7241
Па дрвцата околу 2 метра беа, сеа се на 20 цм скратени....

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7365
Се немал напиено од тоа лекот, иначе ќе се извадеше.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • French diamond
Не е од МК, ама денешен резултат од возење во погрешна насока на автопат во Германија, како што знаат некој глаучи да возат за "слава" кај нас + давање на возачки во Германија на 90 годишни баби и дедовци . Свифт ќе да било ова

2јца мртви

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15124
  • Пудингот на шоферството
Се надевам дека ти не си ја сликал сликата.Строго забрането во Де.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D