Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ин лајв, слушнав нешто подолу пеш додека идев ама дека со слушалки не кладов дикат, кога дојдов на семафор видов шо се десило.. Океј се вака навидум сите, митото салам земено, тоа другата фиеста стара беше пепел пред пламнување ја гасеа. Козле кај пиљарата.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Моето MiTo е кај мене пред врата, добро е.
Една од полошите раскрсници во тој дел, пред да ги стават лежечите пуна гас се тепаше од тумбата горе па се до доле.. и кој е крив во ситуацијава?
Цитат: ivanxh на 22 Октомври 2021, 23:51:58 pmЕдна од полошите раскрсници во тој дел, пред да ги стават лежечите пуна гас се тепаше од тумбата горе па се до доле.. и кој е крив во ситуацијава?Dobra si e raskrsnicata, majmunite sto iznakupija vozacki ne gi biva.
Цитат: darko mk5 на 23 Октомври 2021, 01:55:33 amЦитат: ivanxh на 22 Октомври 2021, 23:51:58 pmЕдна од полошите раскрсници во тој дел, пред да ги стават лежечите пуна гас се тепаше од тумбата горе па се до доле.. и кој е крив во ситуацијава?Dobra si e raskrsnicata, majmunite sto iznakupija vozacki ne gi biva.Братски, не е добра...Секој пат кога некој прв пат поминува таму мисли дека е зелено само за него...Тек ако правецот е кон споредната улица нагоре, тука постојано има и насадени идиоти па ако одиш право да влезеш кон уличката остануваш заробен на сред раскрсница и чекаш да пројдат прво другите од контра-правец, па после ти...За овој правец зборувам.Тргаш право и имаш 3-4 морони паркирани (знаеш, на две минути) и чекаш во многу заебана позиција да пројдат прво другите од онаа страна.Додатно, од тука се врти и лево, нели... на истото зелено.И секој пат кога некој ќе тргне лево, ако не знае дека и за другите е зелено може јако да го јаде затоа што нетрпеливоста е огромна на таа раскрсница кога е шпиц.https://www.google.mk/maps/@41.9937966,21.40293,3a,66.2y,190.18h,88.53t/data=!3m6!1e1!3m4!1sZ9lIo7xD0gUacjCuBECe6g!2e0!7i13312!8i6656?hl=en
Хах и јас пред некој ден истото го заприметив, на ретровизор не можиш да видиш, а глава да свртиш задниот стуб ти пречи, влегуваш на среќа, или со залет.
na raskrsnica kade i na dvete strani imaaat "generalno zeleno" za pravo i levo bi trebalo da ima nekoj znak za predupreduvanje...