Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3876486 пати)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
А викаш брзо Јетито, стискај стискај да го стигнеш ;D

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ

Јеби га,....БТЊ..како в мајка Блгарија, снег има ли? ;D
[/quote]

Њама снег. Има мнооооооогу плацови со мноооооооооооогу коли  ;D ;D

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Пред некој сат се фукнаја калос и корса кај Макпетрол, на пат за кравари...убо беа манати
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
А викаш брзо Јетито, стискај стискај да го стигнеш ;D

Епа со оглед на тоа дека скоро со пола кола излегов надвор од пат и ептен намалив нормално а он влезе меѓу мене и Инсигниата со најмалку 150, ми требаше време да го стасам, плус кривини почнуваат и од 140 нагоре возење малку фуфка газето!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Да бе ... САНКА !!! ;D

Не е санка, супер иде во втора полека...
нема фрка има од страна банкина, карпи, дрва тие ке те успоруваат
Пробано. Не те успоруваат многу...

Дени кажи ја случката :)
Па не би сакал баш. Накратко спуштање од водно, излетување, мавање во дрво, двајца полесно повредени, еден парализиран од пола... Јас не бев во колата туку некој што го знам.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Да бе ... САНКА !!! ;D

Не е санка, супер иде во втора полека...
нема фрка има од страна банкина, карпи, дрва тие ке те успоруваат
Пробано. Не те успоруваат многу...

Дени кажи ја случката :)
Па не би сакал баш. Накратко спуштање од водно, излетување, мавање во дрво, двајца полесно повредени, еден парализиран од пола... Јас не бев во колата туку некој што го знам.

E јбг...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15124
  • Пудингот на шоферството
http://tocka.com.mk/index12.php?ID=55348 Не беше автомобил,туку камион и беше сол направен поминав на лице мсто :'(
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
патиштава во источна македонија се.....

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Денот на тумбањето- денеска, Росоман- истумбана Корола, Прилеп-Битола- истумбана Фабија.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15124
  • Пудингот на шоферството
Денот на тумбањето- денеска, Росоман- истумбана Корола, Прилеп-Битола- истумбана Фабија.
Кое време,ништо не видов
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
http://tocka.com.mk/index12.php?ID=55348 Не беше автомобил,туку камион и беше сол направен поминав на лице мсто :'(

Еј каква случка. Ќерката на човеков тука една куќа до нас, дошла кај братучетките на женава и седат, као викенд. Кога девојчево рика плаче, па дојдоа одма ја земаа. Лоша работа, морници да те фатат...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Вчера околу 7 часот, пред стоковна куќа Илинден имаше некоја љ прослава на орангутани. Се прекршуваа скоро сите можни сообраќајни прописи од страна на орангутаните а мвр-то си седеше и само си гледаше. Поминувам од мавровка накај влада и се слуша нормално само пукање од петарди и останати помагала, кога наеднаш паѓа огромно петердиште пред мене и како возам ми пукна под кола, незнаев шо да правам застанав пред мостот Гоце Делчев ме фати страв плин имам у п.м.

Е тоа е тоа да можат на глава ке ни се качат а нашите патриоти се патриоти само за казни по патриотски народ да пишуваат дали си застанал на стоп знак или на пешак си застанал ебати државата мизерна

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Вчера околу 7 часот, пред стоковна куќа Илинден имаше некоја љ прослава на орангутани. Се прекршуваа скоро сите можни сообраќајни прописи од страна на орангутаните а мвр-то си седеше и само си гледаше. Поминувам од мавровка накај влада и се слуша нормално само пукање од петарди и останати помагала, кога наеднаш паѓа огромно петердиште пред мене и како возам ми пукна под кола, незнаев шо да правам застанав пред мостот Гоце Делчев ме фати страв плин имам у п.м.

Е тоа е тоа да можат на глава ке ни се качат а нашите патриоти се патриоти само за казни по патриотски народ да пишуваат дали си застанал на стоп знак или на пешак си застанал ебати државата мизерна
Го делам истото мислење со Марче... Само на нас ни се џиткаат ова „патриотиве“ а кога се браќата во прашање само гледаат од страна и нишо не превземаат