Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3876248 пати)

Отсутен mickeymkd

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 59
Несреќна случка - изолација под хауба + глушец = 5300 денари. Добро што ми е каско осигурана.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
ова глушец ти го направил??? брее ова братче стаорчиште некое :D кај те нашол

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Многу лош ден денеска.

Прво му се изнарадував ко мало дете на едно Поло шо го купивме пред извесно време 1.2 турбо дизел Блумоушн, за да откако ми зварши состанокот со колегата после пола саат ми се јави и ми каже дека акнал куче со 120 (на темпомат, не ни успел да закочи воопшто) после последна патарина кај Куманово. Кучето било големо, предница лом, маска, фарови, хладњак, катастрофа.

За да после кога си тргнав на кај дома, една будала од Битола со Шкода јети ќе се учукаше во мене ако не излезев малку од патот.

Кај Катланово возам околу 130 на рамното пред бензиската на кај Велес кога одиш и позади една Опел Инсигниа која подолго време возеше зад мене реши да ме претица. Тој курајберот битолчанецот со Јетито, од кај излезе пред Инсигниава, влегува во макази си пика готово да ме удри. Згазив уште малку за да не ме удри (не можев многу пред мене имаше кола на 20 метра) и излегов со десната страна од патот за да помине мајмунот.

И свири уште и мафта со рака !!!

Така ме изнервирал шо се извадив од контакт, гас до даска и по него.

По кривините 140, 150, кога ќе ми текне сега страв ме фаќа. Гази и он и пред тунелот првиот негде го статсав и возам паралелно со него и му мафтам да запре, отворив прозор и му пцујам се живо. Почна да пцуе и оне ама не застанува, не знам ако се осмелеше да застане како ќе завршеше приказнава.

Мислам дека ќе добиеше класичен нокаут 3 секунди после излегување!

Поздрав до жена му и сестра му!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Спортекс мафија!!!

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Спортекс мафија!!!

+1

Дај таблицата, на врата ке му идеме :)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
ја викам хебла да биде задолжителна опрема и дека секогаш може да ти се најде ;D

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Денес кај 16.00  бул.Србија на семафори изгледа идриле пешак, на колата скршена шофершајбната, крв доле....
Да се надеваме дека нема да има последици човекот.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Спортекс мафија!!!

Абе остај го сељакот нека си ебе матер, туку за Полово ми е жал, џилит ново, го урочив у ПМ.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Eх колку би сакал едно такво, само поопременко, оф оф оф... :) И неучукано. :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Спортекс мафија!!!

+1

Дај таблицата, на врата ке му идеме :)

Од што се изнервирав друже не запаметив, милиметри фалеа да ме акне, дури собрав рамења едно време, 202 или 220 битолска регистрација кафена боја јети а фраерот имаше мустаќи да му се посерам во нив.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Рачунај готово.

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
Подобро што не ти застанал, ќе си направиш сам беља и ќе треба да одговараш после како за човек....
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
ја викам хебла да биде задолжителна опрема и дека секогаш може да ти се најде ;D
Подсети ме на собир да ти покажам што опрема имам во Баб’лс

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16793
  • Keep it 100
Not a valid youtube URL

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3852
  • Боинг 747
@Sportex да сум бил на твое место од инает до дома би го прател :)