Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3415348 пати)

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
Олабаете бе нервозни возачи.

Дневно низ Скопје вртат да речеме 1000 точкаџии/моторџии/тротинетџии што движат строго низ Центарско подрачје/булевари т.е. најголеми гужви.

Е па замислете само +1000 коли во гужвите по булеварите. Ај све нешто ви смета, мене колите ми сметаат. И сеа шо? И шо и шо и шо? 

Отсутен bear

• Редовен
  • Пораки: 1995
  • If you can dream it, you can do it.
Мислам дека видео доказ не важи на суд. Дури може и крив да бидеш...  :)
Никогаш не вели никогаш.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Дневно низ Скопје вртат да речеме 1000 точкаџии/моторџии/тротинетџии што движат строго низ Центарско подрачје/булевари т.е. најголеми гужви.

Е па замислете само +1000 коли во гужвите по булеварите. Ај све нешто ви смета, мене колите ми сметаат. И сеа шо? И шо и шо и шо? 
Зошто да замислиме хорори, а не нешто попаметно? На пример 2000 точакџии/моторџии/тротинетџии? Хммм, бајаги растеретено низ градов замислувам дека е. А со 3000? Море зошто не и 5000? И онака скоро сите се сами во кола за „до онде“. Паркинзи нема да бараат, семафори слободни, нервоза намалена. Интересно зарем не? Згора на тоа оние кои навистина мораат да одат со кола, кои носат деца, достава, носат работи ќе се наоѓаат во многу помала гужва и со многу повеќе паркинг. Ама па за што сум ја купил колата, дома ли да седи? :) :) :) Win-Win-Win-Win.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312

Шо бе шо ;D

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2810
Јас палам кола и за до комшијата погоре...

Тоа моторчињата, пак...
Денес 3 пати се местеа по 2-ца први на семафор.
Секој пат кога ќе се случи тоа, додека тие стартуваат ЦЕЛА ЕБЕНА колона од 20 возила позади е побавна заради нив...

Ебени Титовци...

Колоната на семафор трга бавно затоа што тие со колите дремат на фб и интаграм.

А шо да правам на семафор? Ако не па да седам така со празни мисли и да буљам у семафорот, а?

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)

Шо бе шо ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo

А шо да правам на семафор? Ако не па да седам така со празни мисли и да буљам у семафорот, а?

И да ти текне на некој проблем што го имаш, па да се секираш после цел пат до кај швалерката...

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513

Тоа моторчињата, пак...
Секој пат кога ќе се случи тоа, додека тие стартуваат ЦЕЛА ЕБЕНА колона од 20 возила позади е побавна заради нив...

Ебени Титовци...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Тоа моторчињата, пак...

Ебени Титовци...

Присутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1998
Нов случај само со пешак сега ова железара е мисалм дека
https://newz24live.com/nova-tragedija-zena-pochina-na-lice-mesto-otkako-beshe-pregazena-vo-skopje/

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
Мислам дека видео доказ не важи на суд. Дури може и крив да бидеш...  :)

Важи-важи

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22223
Постојат раскрници (пр.кај Мавровка) каде вреди за секој случај да почекаш секунда, секунда и пол и откако ќе се упали зелено, а и да не го бркаш кога истото ќе почне да трпка.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16755
  • Keep it 100

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Мотор е, не е со кола, ама језиво.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768