Не заборавајте дека секој точкаџија е минус една кола во сообраќајните гужви, олеснување. Така да, некогаш може да им се прогледа низ прсти. Некогаш, без претерување секако.
Мене повеќе ми пречат тие што палат кола за километар-два низ градов и прават гужви, однего несовесни точкаџии и моторџии.
Пример ја кога сум со моторче се протнувам напред на колона на семафор, исто и со точак. Со точак сум поминал и на црвено, кога немало ниедна кола на раскрсницата. Јбг момци, тоа е.
Олабаете, не се нервирајте и барајте алтернативни превозни средства, пошо сообраќаот е срање.
Za takvo balkansko protnuenje drugar mi u kanada si popi mala zabrana za vozenje motor i 200 dolara kazna... pa da vidis sea dali se protnue ili si ceka ko kola
Redovno popladne tie so "brzite tocaci" vozat po kolovoz... i gi butkam da si se kaci na velosipedska pateka pa makar se mavnal u mene.
@AllMightyMe tie pravila sto gi zboris za zal se promeneti iako bea najpravilni... - tocak i pesacki so butkanje... Arno ama, LGBT i Skopje velo grad ebaa rabota... Nejse, ima crveni linii moze da vozi. Zakonot kje go zastiti ako mu se desi nesto, ali pod uslov da prezivee.. A za da prezivee, prvo treba da pogledne levo desno, da se osigura deka nema da naebe pa nek vozi...
Kaj nas malku e zamajan narodov... Ne gleda, kur go boli, proagja, zatoa sto si vika iam lenta nek me udri...A tebe nema da ti e seedno da go udris, pa zatoa imaat sila zemeno.
Ja si pazam, za vas neznam