Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3883819 пати)

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom

Aко му е... ако...

Абе сери му се на тој шо го згазија, ако не денес утре ќе умреше ама вој шо го згази шо ќе го ебе стапот за ништо !

Dobro, ima li nesto covecno vo tebe?

p.s
Ne se sekiraj za vozacot, nevin e, ima i video dokaz.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3852
  • Боинг 747
Сабајлево на пат накај работа пред мене Renault Scenic задното десно тркало чури ли чури мириса на гуртни што да ти кажувам. Го поминувам кога што да видам жена возач и се ми беше јасно. На семафор и покажувам кон задните тркала ама џабе не регистрира. Е а имаше и втора случка. На бул.Србија иде брза помош со активирана сирена и ротациони и пак зена шофер пред нив со Опел Вектра и најтрагичниот момент е што не сакаше да се тргне да даде предност да помине брзата помош. Е сеа една работа тука не ми е јасна... Што седнуваат зад волан кога не ги бива.?? хахах

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1900
Чудни чудни шофери има по градов. Мене најсмешни ми се оние кој лазат низ град и ако дадеш жмигавец дека сакаш да се престроиш во таа лента кај што се они, дури и да е празна улицата ќе се испотепаат давајќи гас, за да не те пуштата.
А зошто, е тоа неможам да го сватам.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Затоа што се идиоти :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
Чудни чудни шофери има по градов. Мене најсмешни ми се оние кој лазат низ град и ако дадеш жмигавец дека сакаш да се престроиш во таа лента кај што се они, дури и да е празна улицата ќе се испотепаат давајќи гас, за да не те пуштата.
А зошто, е тоа неможам да го сватам.

сообраќајна култура, јас би вовел предмет пред возачки испти да се полага.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Ја би вовел закон, секој пат кога некој ќе направи некоја сообраќајна глупост (која може и не мора да биде прекршок), најзасегнатиот во направената глупост да има право да му врзе еден вруќ шамар на глупосточинителот.

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1900
Ја би вовел закон, секој пат кога некој ќе направи некоја сообраќајна глупост (која може и не мора да биде прекршок), најзасегнатиот во направената глупост да има право да му врзе еден вруќ шамар на глупосточинителот.
Класен ти у подзнак правник си нек си е*е матер.каков термин, респекат

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Ke треба секој ден по 10 шамари да јаде СКОРО секоја жена-возач, со секоја чест на исклучоци ...

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Ke треба секој ден по 10 шамари да јаде СКОРО секоја жена-возач, со секоја чест на исклучоци ...
Црвени у фаците ќе се шетаат!

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk

@Kalimero: Фала фала, одувек сум сакал серии као Boston Legal. :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Бабускера згазиле на автопат. 78 годишна. Таа во моментот ја барала својата мајка на автопатот, кога наишол автомобил и ја направил парче.

http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=4552DC8BCCCFFF4DA2BE548299223CDD

Да побесниш!!!

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Жално за жената, но што к*р бараат луѓе на автопат? Пред некој ден одев за Куманово и на излез од Скопје луѓе кретени претрчуваат преку автопат.

Ќе опнеш некој, и ќе го лежиш ко за човек.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Јас да би бил, некој кој би можел да го смени законот... за згазен човек на автопат би направил да не се лежи затвор...

Бидејки, автопат е автопат и што мајка бара да претрчува...

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Ја тие ги викам вишок у фамилија!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Aко му е... ако...

Абе сери му се на тој шо го згазија, ако не денес утре ќе умреше ама вој шо го згази шо ќе го ебе стапот за ништо !

Dobro, ima li nesto covecno vo tebe?

p.s
Ne se sekiraj za vozacot, nevin e, ima i video dokaz.

Па за идиоти како овој немам ни малку баш жалење нити осет....И не нема ни малку човечност во мене за вакви дебили како овој што го згазија...туку имам човечност и ми е жал за овој што го згази, ако го отераат у затвор за курово здравје, затоа што некоја пијана будала на која и текнало да се шета по улица му рипнал под кола.

Опиј се и ти, оди по улица, фрли се под кола, ако ми биде жал за тебе еве те ! ;D