Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3424300 пати)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
Од 30та секунда натаму

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Audi, why i am not surprised?

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
Mozese i vo tema za sostojba na patista ama...

Znaci posle tolku godini mavanje dupki po nasive patista vcera kapak. Pred nekolku dena me zaredi maler nemase dupka koja ne ja pogodiv i lezecki sto ne go kaciv i pocna nesto da krcka na motanje.
I vcera vozejki nakaj majstor akanje eden krater i da ne ja dolzam, viljuskata pukna( sreca mala brzina inace kako vozam koj znae sto ke bese) . Sto drugo e poebano ke se vidi utre zadutre.
So cena me izraduva posto samo viljuska e 10k, drugo neli otom potom ...

Kazete majstor za ispravanje/centriranje te. sreduvanje na bandaz  posto ionaka ke se menuvat letni zimski pa da go resam i toa.

Maler za site pari
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1831
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
@Marakana максимален малер си бил со возењето. Може била спремна за менување таа, па начекала неколку дупки и скинала конци. Ако е само виљушката ќе се спасиш, да не нема нешто фазла. Во секој случај и центрирање те чека.

Не знам дали @DARK MK1 GTI  од форумов средува бандажи, а можеш да го провериш и овој профил ако ти одговара.

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
Pa da, verojatno tolku i bilo pisano na viljuskata, ke vidime da ne ima nesto plus.
Centriranje vo sekoj slucaj, samo ke poceka dodeka da stavam zimskiot set.

Tipov za bandazi od Skopje li e , mada tie ke moze da cekat do prolet.
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен terzziski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 719
@Marakana максимален малер си бил со возењето. Може била спремна за менување таа, па начекала неколку дупки и скинала конци. Ако е само виљушката ќе се спасиш, да не нема нешто фазла. Во секој случај и центрирање те чека.

Не знам дали @DARK MK1 GTI  од форумов средува бандажи, а можеш да го провериш и овој профил ако ти одговара.
Za farbanje da, no za vakvo sreduvanje ne. Porano gi nosese kaj Servis Borce, mislam deka uste raboti so nego.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен Angel Skopje

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 272
https://www.slobodenpecat.mk/skopjanecz-zagina-vo-soobrakajka-kaj-probishtip/

Другар на другар, вчера.

Цитат
Возило „фолксваген голф“ со скопски регистарски ознаки, управувано од М.С.(23) од Скопје, излетало од патот и се превртело. Во незгодата загинал сопатникот Ф.С.(24) од Скопје, а возачот се здобил со тешки повреди.

што се десило? колега ми е од работа овој што возел, тука никој ништо не знае сеуште...
бог да го прости детево што погинало  :-\

Дечково (мочково) викендов си купил пак голф, но сега појак 5ка , 4ката ќе ја растурал за делови...
Прво не ми е јасно како може да не му е одземена возачката на основ предизвикување на сообраќајна незгода со смртни последици
(или како и да се вика делото или прекршокот)
Второ не ми е јасно како го држи г'з пак да седне да управува со пмв нецели 2 месеци после тоа што му се случи или поточно тоа што го направи...
Катастрофа и мизерија немам други зборови!

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6814
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Тоа што не го уби, го направи посилен.

Јако бате, другиот пат можи посилно ќе се преврти.

Отсутен WorM

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 616

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Машала штета.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Затоа учесниците во вакви случки не треба да седнат повеќе зад волан. Треба полиција да му ги скршии рацете и нозете ако не си ги скрши сам.
Што е глуп овој Бил Гејц, место да ги чипира ваквите, он запнал да ја чипира Светлана од Врање.

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6814
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Светлана од Врање била на само 2 километри од него.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Машала штета.

Не е повеќе од 2-3.000 еур штетата, комплет со воздушните.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
Ви се верува дека пак на исто место:

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
Како се случило? Овој со пајтонот снимал за тикток со 150 и се престроил 2 ленти наеднаш, а тој со пикапот излегувал од бензинска и ни на крај памет дека некој ќе го вдени од позади?

Уствари кога ќе видам подобро, не ни излегувал од бензинска туку си возел најверојатно во таа лента.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!