Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3422973 пати)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7230
M235kata bela i sivata s3ka se iskrsija pred Star kafe. 2kata vozese ne poveke od 30km/h, 3kata 40-50. Soferite piclemina od 18-19 godini, mladi i neiskusni... Najverojatno sega pojaki koli ke im kupat :D
Еве ги:

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5934
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Штета, две одлични аута упропастени. Толку ли е комплицирано возење на кружен тек? Додуша таму стално има јаки потези, рипање преку гумените граничници, паркирање, па дури и рикверц возење имам видено.

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
Бмв-то возеше прво, Ауди-то беше позади. Возеа од кај Кузман накај Католичка, Бмв-то сврти десно, а овој со Ауди-то не процени добро и не успеа да го заобиколи доволно за да продолжи накај млечен. Среќа многу полека возеа и никој не стоеше таму, иначе голема беља ќе се направеше. Ко се изврти Бмв-то удри и 2 веспи што беа паркирани на тротоарот, една Априлија 50ка и една Беверли мислам беше.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
Бмв-то возеше прво, Ауди-то беше позади. Возеа од кај Кузман накај Католичка, Бмв-то сврти десно, а овој со Ауди-то не процени добро и не успеа да го заобиколи доволно за да продолжи накај млечен. Среќа многу полека возеа и никој не стоеше таму, иначе голема беља ќе се направеше. Ко се изврти Бмв-то удри и 2 веспи што беа паркирани на тротоарот, една Априлија 50ка и една Беверли мислам беше.
Купувам беверли, може и паднато/лизнато

Sent from my iPhone XS using Tapatalk
No turbo, no fun :)

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
Оди утре пијај едно кафе, ќе разбериш дали ја продаваат  :D Башка ќе поманијачиш убај чупина, ти ја мислиш мала, таа 13 години ;D
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Значи BMW-то го флило гзот пошто овој му ја закачил фтора, а тој со Аудито ко по обичај на 7мм од браник немал време да реагира.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
Три пати читам, уште не ми е јасно.

Ако на било кој брзината му била максимум 50, како воопшто се удриле?!

Ама разбирам, како што викаат: Ѓаолот ни ора ни копа...
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1831
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
@loopz и јас тоа ќе викав, мене ми изгледа како да се катапултирале во Католичка. До негде разбрав, ама ваљда имало момент на прва-потпис-друга и дорифто

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Вие ко да не сте гледале краш тестови со 50 км/ч ;D

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
Сепак, среќа што нема повредени.

Ама, златно Ауди, да ти ебам... ми се плаче.
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Жалосно за моторчињата.

Присутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
Просто човек да не верува колку многу малограѓански и завидливи коментари се напишани во темава за случката со аудито и бмв-то.

Во другите теми не се штедат суперлативи за да се објаснат мислењата за Ауди РС3 и БМВ М2 како возила.

Ама тука се фативте за сеир и ироничност затоа што некој ги чукнал возилата кои што немате муда или пари за да ги купите.

Ги возеле дечишта и ги исчукале?! Па што. Си го тераат ќеифот. Неискуството и хормоните си го направиле своето.

Многу лузерски и патетично од членови на форум за автомобилизам. Дно.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Апсолутно се согласувам.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7173
@zlatkoa

Моментот дека им се можело и со помош на тинеџерските хормони ги исчукале колите а тука само мрчиме, да те потсетам дека на местото на настраданите веспи можеше да биде некој од нас, сличен пешак, мајка со количка и сл.

Се надевам дека за тој момент од муабетот нешто друго си сакал да кажеш.

На крајот на денот, ако им се можело и имале пари, слободно нека одат на специјализирана патека за да ги испробаат нивните "вештини" а не да ми уништуваат инфраструктура платена од народни пари.

Што се однесува до моментот "имаат им се може" да им се направи една ревизија како татко им ги спечалил првите сто илјади евра, па после нека се курчат.