Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3887335 пати)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Зеко ова му е ритуал, скоро никогаш не чека во правилната лента ако има повеќе од три возила пошто главниот од маало не смее два пати семафор да чека кај него

П.С една слика илјада куропушачи на форумот

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2827
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Америко, земљо обечана <3.

Него, дојди утре тука да те провозам малку...
https://www.google.mk/maps/@41.9691818,21.448478,19.75z?hl=en

Всушност, ти вози, ја ќе седам позади и на средина да видиш зошто ми е страв :)))

Ако бе :)
Што е проблемот со кружниот, не сум во тек?

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2816
Го завршија тој конечно или уште е „кој е појак, тој поминуе“?

Моментално е:
"Шо те ебам што си влезен во кругот, не намалувам под 70"
[Зима те одминува како да си дух]

Не е обележан, ама и што би бил кога уште стојат шахтите подигнати и чекаат последен слој асфалт...
Ако на некој кружен тек не ги почитуваат правилата за возење во истиот тогаш тоа е овој кружен тек.....те гледа дека си во кругот, те погледнува во очи и ти влетува пред тебе, бил со семејство, мало дете, не ти игра многу улога таму....
А тоа за уште еден слој асфалт што фали, ќе се почека малку, затоа што гледам ги обложија рабовите на шахтите од страна со асфалт, односно ги споија со постоечкиот слој на асфалт, барем додека не се стави уште еден слој....мене ме ремети онаа решетка погоре, мора да застанам во место, па полека во прва инаку останав без предница :)
Своерачен потпис ;)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
Не сте поминале низ Тетово на првиот кружен (и на секој нареден) од влез, кога се гастербајтерите дојдени...
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1296
Не сте поминале низ Тетово на првиот кружен (и на секој нареден) од влез, кога се гастербајтерите дојдени...
А па кога не се дојдени поинаку возат, јер у тетоо ѕвони законот...

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Неам пасоши за тамо, братанац!

Најблиску што сум бил е Италукс онаму на периферија санитарија кога купувам :))))
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен WorM

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 618

Искрено, ама најискрено до двајцата, у Тетово сообраќајот е 100 пута побезбеден од Скопје. Колку и да се пикаат луѓе, се глупираат, се паркираат непрописно, никој не вози поише од 40-50 км/час пошто и нема такви гломазни улици и е пуно со пешаци. Исто, од сите семафори останаа само уште 4-5 семафори низ град, останатото е конвертирано у кружни текови.

За разлика ко идам у Скопје, увек има некоја будала што лета на црвено и ме фаќа срам ко возам 60 на партизанска а околу мене летаат со 80-100 сите. Па јеботе, застанав на партизанска на пешачки да пуштам некој и мислев дека ќе погинам у следните 10 секунди од будали што возат по 100ка низ град. Од цела Македонија, мислам дека у Скопје е најлош сообраќајот.

Извините ваќе

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165

Искрено, ама најискрено до двајцата, у Тетово сообраќајот е 100 пута побезбеден од Скопје. Колку и да се пикаат луѓе, се глупираат, се паркираат непрописно, никој не вози поише од 40-50 км/час пошто и нема такви гломазни улици и е пуно со пешаци. Исто, од сите семафори останаа само уште 4-5 семафори низ град, останатото е конвертирано у кружни текови.

За разлика ко идам у Скопје, увек има некоја будала што лета на црвено и ме фаќа срам ко возам 60 на партизанска а околу мене летаат со 80-100 сите. Па јеботе, застанав на партизанска на пешачки да пуштам некој и мислев дека ќе погинам у следните 10 секунди од будали што возат по 100ка низ град. Од цела Македонија, мое мислење дека најлош е сообраќајот у Скопје.

Извините ваќе
Сува вистина.

Sent from my Redmi

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
zato tije od TE ko ke dojdat u Skopje ko divi vozat... prazna ulica im se gleda neiskoristenaa i 120 :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9182
  • Пичлеме
И зад кола кај мене секогаш имам најмалку 2 коли паркирани со ТЕ таблици :)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
znaci ima mestooo, zos da stoi neiskoristeno...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 9182
  • Пичлеме
Точно, понекогаш и комбе. Шо кур барам па јас да излегувам од мојот паркинг... глупости :)

Отсутен WorM

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 618
Тоа е дечки интеграција у општество

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 591
Летно време и полиција регулира сообраќај на кружниге во Тетово 

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22281
Не знам за конкретниов случај, али на прсти се бројат Е46ки чии задни гуми не се патика.