Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: AUUU на 25 Април 2019, 20:53:40 pmВие споро возите, не се моторите криви. Се влечете по обиколница за да покажете колку малце ви трошеле колите.Абе возете ко луѓе, 170-180...Ете видиш од цела избезуменост со малоумниот моторџија заборавив да пишам дека ми потроши 3.2 литри просек колата.Знам дека можело помалку, пред да ме корегираат експертите, ама имав пуштено Крафтверк, уесбето со Продиџи ми е дома, ќерками има снимено Пепа Пиг на него и глеа цртани на ТВ во соба кај неа.
Вие споро возите, не се моторите криви. Се влечете по обиколница за да покажете колку малце ви трошеле колите.Абе возете ко луѓе, 170-180...
Цитат: zlatkoa на 25 Април 2019, 22:58:13 pmЦитат: AUUU на 25 Април 2019, 20:53:40 pmВие споро возите, не се моторите криви. Се влечете по обиколница за да покажете колку малце ви трошеле колите.Абе возете ко луѓе, 170-180...Ете видиш од цела избезуменост со малоумниот моторџија заборавив да пишам дека ми потроши 3.2 литри просек колата.Знам дека можело помалку, пред да ме корегираат експертите, ама имав пуштено Крафтверк, уесбето со Продиџи ми е дома, ќерками има снимено Пепа Пиг на него и глеа цртани на ТВ во соба кај неа.Ова го слушаше на вожњата?
https://www.instagram.com/p/BvvL6irjzPl/?utm_source=ig_web_button_share_sheetKako go izdrifta od nevolja