Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3427711 пати)

Отсутен 386ka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 899
  • Am386 DX/DXL-40
Вие споро возите, не се моторите криви. Се влечете по обиколница за да покажете колку малце ви трошеле колите.

Абе возете ко луѓе, 170-180...
Ете видиш од цела избезуменост со малоумниот моторџија заборавив да пишам дека ми потроши 3.2 литри просек колата.

Знам дека можело помалку, пред да ме корегираат експертите, ама имав пуштено Крафтверк, уесбето со Продиџи ми е дома, ќерками има снимено Пепа Пиг на него и глеа цртани на ТВ во соба кај неа.

Ова го слушаше на вожњата? :D

Присутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
Вие споро возите, не се моторите криви. Се влечете по обиколница за да покажете колку малце ви трошеле колите.

Абе возете ко луѓе, 170-180...
Ете видиш од цела избезуменост со малоумниот моторџија заборавив да пишам дека ми потроши 3.2 литри просек колата.

Знам дека можело помалку, пред да ме корегираат експертите, ама имав пуштено Крафтверк, уесбето со Продиџи ми е дома, ќерками има снимено Пепа Пиг на него и глеа цртани на ТВ во соба кај неа.

Ова го слушаше на вожњата? :D

Да.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
зато, пушти си аца лукас....
требни ти се оние наркоманине, ене она будалоно не знајше поќе што да прајт на крај се самоотепа.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
vcera na izlez od Skopje Avtokomanda kaj AVTO Lux toa ispolupani taxi i X6 ka so policija, ponatamu uste edna A8 cinam izlupana ostavena na strana, ko da imalo vojnaa :)
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Аудито и Бмв-то се тркале, онака накратко објаснето.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
А таксистот се понашал ко таксист у меѓувреме :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
taksiatot onaka ko muva bezglava  bez-celno plutal 😁 go z-desilo u-nesFesno staNJe
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298
https://www.instagram.com/p/BvvL6irjzPl/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Kako go izdrifta od nevolja :D
Ако се случеше нешто, натписот ќе гласеше: Несреќата се случила поради неприлагодена брзина на патот :)

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7228
  • French diamond
И немаше да биди погрешно.

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Златни ABS и ESP иначе ќе беше: I believe I can fly!

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5662
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Не се случи ништо не заради системите туку заради смирената реакција на возачите. Ако се случеше било што ќе беше само заради смрденото копиле што сечеше две полни линии.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100