Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3424901 пати)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4022
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме
Само што ја отворив темава да го постирам истотo...
Ја има проверувана цврстината на надвозникот :)

Сега ќе стават знак на надвозникот: забрането поминување со дигнати приколки. Секакви ги има :)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
neznam samo zosto ne vovedat na kiperive zadolzitelno da imaat senzoor da pisti za dignata prikolica i ili da nemoze da prima gas i da vozi ...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
neznam samo zosto ne vovedat na kiperive zadolzitelno da imaat senzoor da pisti za dignata prikolica i ili da nemoze da prima gas i da vozi ...
Погоди од кој кој дел во светот прв некој ќе го поебе сензорот? (Помош: полуостров е...) :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3040
Погоди од кој кој дел во светот прв некој ќе го поебе сензорот? (Помош: полуостров е...) :)
Нема да го поебат, ќе му стават лимче да сигнализира дека е спуштена :D

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
Такво поебуење де „фак д систем“ :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
А може ли да го избркаат дебилот од работа и да примат некој со малку памет? Пошто на моронов и да му стават сензор, ќе изгази некој невин. Боље нека не вози.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7514

Па киперот често крева приколка и трга, и така истовара, возејќки полека со крената приколка неколку метри. ;D :D

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5205
Да знаете само на колку се премостени сензорите.... Прашање е некаде дали не е премостен.

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Баш поминав 10тина минути после несреќата.. Тогаш и полицијата пристигна..

Ќе да имаше со повеќе возено, цела задница беше изместена

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2244
Пред некој месец истово се случи и во Кавадарци,само што тука ја скина комплетно лентата што на времето носеше руда во Фе-Ни.Цела метална контрукција ја искорна.
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Океј, и што е фазонот зошто би возеле со крената носилка?

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Може и сама да се дигнала

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14722
  • Пудингот на шоферството
Cesto pati se desava defekt na 'pumpata' za komanda,sho se naogja vnatre vo kamionot i na seed vozenje znae da ukluci da kreva.
Ova e pocest slucaj kaj pumpite so kopcinja,dokolku kaj tie so racka retko ili skoro ic.
Ali sepak i neobrnuvanje vnimanie od strana na vozacot.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D