Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3884245 пати)

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10610
Фала на објаснувањето сега ми е  малце појасно. Но, имам и едно реторичко потпрашање: Зошто некој би ја оставил колата на сред пат и притоа некои си други гости и случајни минувачи да протолкуваат како покажување на финансиска или билокаквадруга моќ? Што ако го протолкуваат поразлично?

Ама тоа е најверојатно од оние кои не заслужуваат одговор.  ;D

Не толкуваат различно, толкуваат баш така како што сакаат овие да покажат - никој ништо не ни може- и така испаѓа дека е, не смеат да ги чепнат тука.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6693
Јас да имам да речеме нова Мерцедес Е класа и да би сакал да се курчам со покажување пред Броз мене искрено би ми било страв да оставам такво ауто на сред улица. Ама секој со својот памет.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Јас на сликиве пред Броз од паркираните коли забележав дека само 15% се СУВ.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Bicikle

• Легенда
Оти страв да ти е, секако со рмбање не се купува таква кола. Бар не во мк, или се ептен ретки  таквите. А башка тие се обични смртници, ти треба сув, да не не' го забележат.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44961
  • Il Moderatore
Јас на сликиве пред Броз од паркираните коли забележав дека само 15% се СУВ.
Сликите не се реални :P

Кај Броз, едноставно не смее да има паркирање. На партизанска, едноставно не смее да се паркира, во цела нејзина должина. Ене, не мора во броз да си ги покажуваат курињата мали, малку ли им е на Аминта трети кај бастион и остали, цела улица со паркирање од две страни имаат за дисплеј. Ем ми е гајле таму што се вози полека, и треба да се вози таму полека. Ама на партизанска паркирање и застанување јок!
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7610
Ако може некој да објасни што е тоа Броз и каде се наоѓа. На многу места тука го имам прочитано, знам дека значи чалам, ама не можам да разберам зошто и како.

Фала. (Озбилен сум)

Тоа се 50 квадрати каде што треба да се фрли мини нуклеарка.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10598
Бубашвабите преживуваат нуклеарка:)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Ова може толку лесно да се направи легално и притоа градот да придобие финансиски. Пошто очигледно МОРА да се пуваат сите дека се дојдени со кола/мотор, стави тука зонско паркирање со 100/час и пријатно. Паркирањето ќе биде на самиот тротоар каде што е патеката за велосипеди, а велосипедската патека може за тие 50тина метри да се изведе на улица и потоа пак назад на тротоар.

Автобусите ќе возат на втора лента.

Џабе, ќе застануваат и нема да плаќаат. А штом се појави контролор или пајак да видиш фраериштана со папучи од 200 евра како скокаат преку маси како зајаци. Пичиња.

Отсутен Bicikle

• Легенда
мислиш му се служи некому 6 месеци не знам ти каде дека на Миле/точак/Симо му сметал некој псркиран на сред улица?
« Последно менување: 10 Јули 2018, 19:04:43 pm Bicikle »

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
Ова може толку лесно да се направи легално и притоа градот да придобие финансиски. Пошто очигледно МОРА да се пуваат сите дека се дојдени со кола/мотор, стави тука зонско паркирање со 100/час и пријатно. Паркирањето ќе биде на самиот тротоар каде што е патеката за велосипеди, а велосипедската патека може за тие 50тина метри да се изведе на улица и потоа пак назад на тротоар.

Автобусите ќе возат на втора лента.

Џабе, ќе застануваат и нема да плаќаат. А штом се појави контролор или пајак да видиш фраериштана со папучи од 200 евра како скокаат преку маси како зајаци. Пичиња.
Ахахахаххаахха папучите се муабетот на место. Има и со апостолки.

Страва.

Најјак фраер е тој што не плаќа дур не дојде контролор. И тогаш срипуе. Рефлекси еј иде. Најјако е тоа. Тука се гледа кој е кој.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8250
  • Плинаш!!!
« Последно менување: 10 Јули 2018, 22:27:39 pm ZilePunto »

Отсутен Bicikle

• Легенда
Sorry, this content isn't available at the moment

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8250