Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3869521 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Ја видовте вчера поплавата кај касарната Илинден, лелееееј некоја цевка пукнала, река течеше. Изгледа поради реката имаше верижен судир околу 16:30.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
може утре нема да се секаваат кај биле... не ке знае кај ја оставил колата...
Колку се имам смеено на ваква случка...

е па сега која зајаде, дојади до крај... да се посмееме и ние малку...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Кога ќе дојдам дома, сега на одмор сум. :)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Знам еден што си го заборавил фичото пред едно 10+ години на паркингов кај гтц, се начукал и си отишол со првиот автобус сабајлето. Кога станал од спиење го прашале неговите, кај е колата? ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18029
На партизанска кај универзална верижен судир со 4ри коли. Првата била Х6 на швицарски таблици, ама не и изгледала како обична Х6ка на девојка ми. Иначе она ја видела сообраќајката ја у тој момент зборев со неа на тел.

3 коли беа. :)
Мат црна X6 без штета, погребно возило и Клио. Ништо страшно. Се збунила можда за четвртото возило зошто Крајслер стоеше позади нив.

Отсутен Mase

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 137
На раскрсница кај булевар Србија и Трета македонска имаше судар прееска кај 6 саат, едно такси пасатче и ауди а4. И брза помош стоеше тука, најверојатно имаше некој повреден.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
На Московска карши Историски архив, Хонда Сивик и Пунто. Незнам што се десило тачно, ама едниот од шоферите го прибраа у полициското возило ...

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Иако Бенџаминот беше пројден преку полната лента, и моторџијата сноси кривица.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
Тачно, и двајцата се криви, но овој со bmw-то многу поише, веќе вози во спротивна лента ...

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Нема поише и помалу крив :)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
неможе моторот да е е крив,зошто си е во лента,а тој со бмвето е тој беше далеку од својата лента

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
во тетово сега на раскрсница, прегазен човек... полиција блокирала од сите страни приодот...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2309
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Ова е најверојатно.

-Едно лице загина во тешка сообраќајка што околу 18 часот и 35 минути се случи на крстосницата од улицата „Борис Кидриќ“ со булеварот „Видое Смилевски Бато“ кај спортскиот центар во Тетово, информираше портпаролот на СВР Тетово Марјан Јосифовски.

Според првичните информации во несреќата велосипедист чиј идентитет се уште не е познат настрадал по сударот со тешко товарно моторно возило – цистерна управувано од Н.С.(42) од Скопје.

- Велосипедистот во сударот се здобил со тешки телесни повреди од кои починал. Увидот допрва треба да започне на самото место каде се екипа на СВР Тетово, истражен судија и јавен обвинител. Возачот на цистерната е задржан во полиција, изјави Јосифовски.

http://grid.mk/read/article/748184/velosipedist-zagina-vo-teshka-soobrakjajka-vo-tetovo
Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!