Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3888883 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9521
вчера и под железничка имаше сообраќајка ама јас кога поминав ги тргаа колите незнам шо и како

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3852
  • Боинг 747
Во 20:20 на раскрсницата кај Беко еве на што налетав па морав да сликам, неможам да се начудам на реното ништо не му е а пежото лооооом

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Oвој со реното сакал лево да иде, а е забрането!

Отсутен BokiCactusic

• Сениор
  • Пораки: 3852
  • Боинг 747
Oвој со реното сакал лево да иде, а е забрането!
Очигледно да

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
Оп, седум страни препукување отидоа. :)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7792
ОП, Не знам зашто си трошев време да пишувам подолги постови ...

Немаше да биде лошо да се преместеа НЕКОИ од постовите во друга тема, барем имаше издржани, иако офтопик ...

Отсутен aleksandarbt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 831
  • Opel zafira 2.0 125 kw
Денес бев прв на реденка.За срека само остатци од боја на браникот и мн мали пукнатини на бојата кое скоро и не се видливи.Срека не загина едно мало дете кое го држеше жената на тој зад мене и при ударот му излета од раце и удри во шофершајбната.Следуваше шамаранје од таткото .Одвај ги разделив и ги остајв да чекаат полиција а јас не вредеше да се малтретирам па си заминав.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
Денес бев прв на реденка.За срека само остатци од боја на браникот и мн мали пукнатини на бојата кое скоро и не се видливи.Срека не загина едно мало дете кое го држеше жената на тој зад мене и при ударот му излета од раце и удри во шофершајбната.Следуваше шамаранје од таткото .Одвај ги разделив и ги остајв да чекаат полиција а јас не вредеше да се малтретирам па си заминав.

Ти си требал прв да го изшамараш таткото, зошто е идиот и штеди 2000-3000 денари за детско седиште кое е 6 пати побезбедно од рацете на мајка му во кола!
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
^ Така, така.. кога ќе видам напред деца држат, дури некогаш не ги ни држат туку само се држи детето за шалтабла, коса ми се крева. Незнам што ги правеле ако не ги сакаат или со сила ги чуваат..

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
пардон, не 6 пати.. 6000 пати е побезбедно детско седиште!
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
ОП, Не знам зашто си трошев време да пишувам подолги постови ...

Немаше да биде лошо да се преместеа НЕКОИ од постовите во друга тема, барем имаше издржани, иако офтопик ...

Спремав добра поента на муабетот, и јас се надевав дека ќе се премести во друга тема. Ајде на пиво ќе продужиме ;D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен bobi010

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 448
Not a valid youtube URL
Добар фраер
таман да префрли во 2ра отиде на другата страна.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Kидна буљашот...