Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3888881 пати)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Корејска работа....
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
mame mu ebam, kolku e cvrsta limuzinava?

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
А и подобро и стои контењерот од THULE багажник ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Дури апла се гледа дека контејнерот се набил, Хјондаито ни зуцка  ;D

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Што е најбитно приколката е Хјундаи! ;D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
mame mu ebam, kolku e cvrsta limuzinava?
Не повеќе одошто е празен контејнерот.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69

http://auto.fishki.net/comment.php?id=119117

Овакви клипови треба да се вртат по телевизија цело време...Малку сообраќајна култура да стекнат ова нашиве шофери и шоферки !!!
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5729
a bogami i pesaci...
ne moze da trca pesak i prvo da gleda desno pa levo...ne e u anglija mameto nepismeno, pa pogotovo so deca, torbi i kesi koi go ogranivuvaat dvizenjeto, sto e toa istrcuvanje megu koli i pred avtobusi, a pogotovo na lizgav pat koga nit voziloto nemozes da go zastanes kolku i da sakas...
imase i pacienti koi ticaa i sibaa na pesacki iako imase zastanato kola za da gi propusti pesacite...
edno vreme se zborese deka poradi slabata kultura vo rusija ne odgovarase soferot koj ke zgazi pesak koj ne preminuva na pesacki premin...

Отсутен Sale

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 121
a bogami i pesaci...
ne moze da trca pesak i prvo da gleda desno pa levo...ne e u anglija mameto nepismeno, pa pogotovo so deca, torbi i kesi koi go ogranivuvaat dvizenjeto, sto e toa istrcuvanje megu koli i pred avtobusi, a pogotovo na lizgav pat koga nit voziloto nemozes da go zastanes kolku i da sakas...
imase i pacienti koi ticaa i sibaa na pesacki iako imase zastanato kola za da gi propusti pesacite...
edno vreme se zborese deka poradi slabata kultura vo rusija ne odgovarase soferot koj ke zgazi pesak koj ne preminuva na pesacki premin...

+1
.!.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Пешакот кој ќе биде згазен на пешачки е крив што не погледнал дали надоаѓа возило. И треба да му ја исплати штетата за возилото.

Пешакот кој ќе биде згазен И НЕ Е НА ПЕШАЧКИ, е крив што не погледнал дали надоаѓа возило. И треба да му ја исплати штетата за возилото и плус 100% од штетата за претрпен стрес на возачот.

Ако пешакот или возачот умре, одговорноста се префрла на семејствата.

П.С Ми се наполни душава од видеово! Ви благодарам!
« Последно менување: 05 Април 2012, 16:34:23 pm Deni »

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
Точно...Мислев општо на учесниците во сообраќајот...
На најлизгавите места они претрчуваат, трчаат по аутобуси, не гледаат нит лево нит десно, а тоа глупите кокошки од мајки со санките ај молим те што треба да им направиш...Глеа гзот да си го тргне од улица, а детето и испадна од санка...Сва среќа што чоекот беше застанат на пешачки...Овакви дебили од мајки имам лично со мои очи видено...А бе што да и направиш на таа? Да ја тепаш док се усере, па после да ја тепаш што се усрала или како??? Стварно незнам...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
Што зборите бе
Пешакот кој ќе биде згазен на пешачки е крив што не погледнал дали надоаѓа возило. И треба да му ја исплати штетата за возилото.
Каде ова?

Пешакот секогаш има првенство на минување на пешачкиот премин!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34464
  • Таков е животот... јебига

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
Во истата држава каде што е дозволено 50кмч во главниот град.