Клабери имав една дешавка и сега мислам дека некој од Винер или Гишон (сервис во Битола), ме прави малце будала...се работи за удар со ретровизорите помеѓу мене и друго возило, кое влезе во моја лента и фино лепо си призна вина другиот учесник.
Бевме во Винер кај што е осигуран, пополнавме европски и све тоа и сега по некое време, ми даваат записник од Винер и Гишон и при тоа ми кажуваат дека ЈАС треба да си купам ретровизор и со фактурата да одам да ми го плателе... мене не ми е јасно, зошто ЈАС сам да си барам, купувам и малтрерирам со ретровизор, кога не сум виновен, па дури испаѓа и сам да си го наместам, наместо тоа да го направи Гишон сервисот, кој соработува со Винер, или па ако ништо друго, друга опција би требало да е да ми испатат кеш колку што кошта ретровизорот, па јас потоа што ќе правам моја работа.
А најмногу ме нервира арогантниот однос на одјебување, од страна на двете "фирми". Затоа ќе водам и јас инает. Еве и
@kalimero нека се изјасни како претставник на Винер.

п.с незнам како процени тој експертот од Гишон, што ги сликаше возилата, дека се е во лоша состојба на возило од 2011 во кое не ни влезе

Ама небитно... затоа имаат "полни раце работа"