Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3188331 пати)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8159
  • Rural fuckin society - we live in!!!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Свака част на болничариве и пожарникариве, заслужуваат многу повеќе ...

Ова секој неможе да го работи ..

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8159
  • Rural fuckin society - we live in!!!

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16741
  • Keep it 100

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29804
    • CARclub.mk
ЗДРАВО, ЈАС ДОЈДОВ!

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2845

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
kao molif so gumicka gi izbrisa upm
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8790
  • Пичлеме

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
tipceto so bradice i rosava kosa so dvete race napred so isprizeni dlanki i citat

"zadna vuca"

please ...

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
Вчера можев да имам мал инцидент али за среќа се помина океј, чекав во редица во гужва, и дојдов до дел каде се двои десно уште една лента али немав простор да се пикнам од тој пред мене па малку полека се поместив  десно до работ на тротоарот за кога ќе мрдне малку напред да се протнам и да продолжам пошто беше чиста таа лента, и само што се поместив слушам туупп тап удар, се вртам десно и гледам кај задната врата со точак еден. Викам леле овој ме закачи со рачката, отварам прозор го глеам ме глеа вика абе ми пресече пат, викам извини па и ти гледај малку кај се пикаш што ако некој ти отвори врата?... Можда ја бев крив требаше да погледнам десно во ретровизор и обично секогаш погледнувам ама јебига овој пат не видов не очекував... Викам се оштети ли нешто? Вика не бе уживај со рака се потпрев се одбив на вратата на колата... И си продуживме. Среќа што тој инстиктивно стаил рака и среќа што се движел полека.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Гуски на пат. Гуски у буквална смисла на зборот. Толкава птичурина од 20-30кг ќе ја соберев на тој патот петровец-идризово-јурумлери итн.... со 80км/ч.

Среќа гуската се опамети у моментот пред да ја удрам па се врати назад, ја промашив за 20-30 цм, а ја кочам ко луд и гуми ми чкрипат и идам у десно да ја избегнам.  За малце ќе си ја уништев колата која нема ни недела дена од кога ја возам.

Гуска.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43947
  • Il Moderatore
50 на саат е дозволено на тој пат! Кај си се залетал  :P

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Па прав пат, писта... Нема живо пиле ни лево ни десно, па 50 да возам. :P