Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3184499 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34160
  • Таков е животот... јебига
Господ ќе му плати. Што кур се паркирал тој на тротоар на сред раскрсница?

Отсутен hrn

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 530

хахахах па кај да паркира бе Џонтра нема место тука кај да се свртиш ти сакаш паркинг да има?Од секогаш е вака тука а тек па да видиш кај мене пред зграда што е иначе спрема основното вера циривири на уличето измеѓу зградите не се гледа ни една раскрсница асално од коли паркирани, ама тоа ее нема место исто е и со улицата кај драмски факултетот преполно коли одвај се разминуваш ;D

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1857
Многу се лажат на таа кривина, често има глупости.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55053
  • Махер

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7440
Накај Припор мислам, Кисела Вода..

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34160
  • Таков е животот... јебига
А тек сеа моторџииве ко ќе почнат да гинат... И пак нема да ги забранат. Будали.

Отсутен Dave

• Почетник
  • *
  • Пораки: 40
Да ти се одмили и возење и све....а таман сакав ситуацијава денеска што ми се случи да ја стаам. Како се поминува на раскрсница ако возиш прљав голф 2 без регистрација....абе не сум некој насилен чоек, ама би го сотрел сосе фамиљија. Вакво курчење само вработени у дбк и орангутани од Грчец и Свиларе...

Не бев влезен у кракот што води од Лондонска кон Ѓорче, ама ептен ме изнервира...

За овие што гинат...да не грешам душа, грев ми е за тие што не се ни криви ни дужни, ама од тие што гинат ова е единствен спас од нив...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Деви Марии све, остај ги јаки се на тастатура. Во живо си возат и они побрзо. Батали муабетот.

Невини, над 50 никогаш не возеле- никаде. :) А моментот што со 50км/ч и со 80км/ч фокусираноста и концентрацијата не е иста, шо прајме ? :)  Што на 50 се опушташ и си викаш лабаво е.. скоро па си заспал. :D
не е работата дека не сме возеле, еднаш два пати три, проблемот е во континуирано вакво возење, и некој многу попаметен од вас, одредил дека е 50км/х е брзина со која ќе се вози, се останато е прекршок.

аха.. значи овој сега што одреди дека 50 е таман и нормално за скопје, е многу по паметен од оној што пред 20-тина години рече дека 60 е таман за скопје, кој пак бил ууууште по паметен од оној што на времето рече дека булеварите низ градот се таман да се вози до 80...

е видиш... сега ми текна дека еден од скопскиве градоначалници е уствари убер паметен, кога ограничи 30 низ неговата општина.. сега брџоџ беше, баш и не ми текнува кој беше, и ме боли стапот кој и да е, пошто 30 нема шанси да возам низ скопје на проточна улица.. ни 50 нема да возам, пошто јас сум глуп, а они се паметни...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
Деви Марии све, остај ги јаки се на тастатура. Во живо си возат и они побрзо. Батали муабетот.

Невини, над 50 никогаш не возеле- никаде. :) А моментот што со 50км/ч и со 80км/ч фокусираноста и концентрацијата не е иста, шо прајме ? :)  Што на 50 се опушташ и си викаш лабаво е.. скоро па си заспал. :D
не е работата дека не сме возеле, еднаш два пати три, проблемот е во континуирано вакво возење, и некој многу попаметен од вас, одредил дека е 50км/х е брзина со која ќе се вози, се останато е прекршок.

аха.. значи овој сега што одреди дека 50 е таман и нормално за скопје, е многу по паметен од оној што пред 20-тина години рече дека 60 е таман за скопје, кој пак бил ууууште по паметен од оној што на времето рече дека булеварите низ градот се таман да се вози до 80...

е видиш... сега ми текна дека еден од скопскиве градоначалници е уствари убер паметен, кога ограничи 30 низ неговата општина.. сега брџоџ беше, баш и не ми текнува кој беше, и ме боли стапот кој и да е, пошто 30 нема шанси да возам низ скопје на проточна улица.. ни 50 нема да возам, пошто јас сум глуп, а они се паметни...
valjda zboris za aerodrom, ivica genijalecot postavi 30kmh da bide po parkinzi i servisni ulici,bez da znae deka do togas bese 20kmh,ama valjda da se napravi pameten nesakajki ja krena brzinata za 10kmh. inaku po bulevarite moze da go pocuca,poso kaj sto vozi JSP odgovoren e Gradot skopje za sve. opstinite se odgovorni za ulicite kaj sto ne vozi JSP.
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726

egzekli..drugar vo karpos na nikola tesla si e parkiran na trotoar pred zgrada ,pijana budala zakacuva 3-4 koli, budalata dobija kazna za unistuvanje privaten i drzaven imot(srusi delod ograda-stubce), zemena vozacka i sl, a ovie 3-4 koli kazneni poeni za parkiranje na trotoar... 15 godini tuka taka separkiralo ali....zakon je zakon...samo ne na jaja-pasa :D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16739
  • Keep it 100

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29801
    • CARclub.mk
Непотребните муабети и навредите се избришани, stefanel984 доби 7-дневен бан. Продолжете со нормална дискусија.