Автор Тема: Автомобилски Новитети  (Прочитано 2559308 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Одг: Автомобилски Новитети
« Одговори #12510 на: 09 Август 2017, 20:21:00 pm »
А за изгледот, тоа е ептен субјективно. Денеска баш видов нова инсигнија на паркинг али хеч верзија со тоа огромниот бришач позади. Тоа треба да се забрани со закон....

Је*ем ти кола што не можам да ја глеам паркирана пред врата. Па ако сака две малезијки за масажа со финиш нека има у додатна опрема, ама ако е грда колата кога ќе ја паркирам дома... налет...

Па што зема Алфа тогаш, можеше да земеш Пасат

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #12511 на: 10 Август 2017, 08:27:19 am »
А за изгледот, тоа е ептен субјективно. Денеска баш видов нова инсигнија на паркинг али хеч верзија со тоа огромниот бришач позади. Тоа треба да се забрани со закон....

Је*ем ти кола што не можам да ја глеам паркирана пред врата. Па ако сака две малезијки за масажа со финиш нека има у додатна опрема, ама ако е грда колата кога ќе ја паркирам дома... налет...

Па што зема Алфа тогаш, можеше да земеш Пасат

Не се разбирам у некретнини :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 984
« Одговори #12512 на: 10 Август 2017, 09:10:06 am »
Колите не се ниту иста класа, пасатот е купе со 4 врати, инсињата е лимузина со пета врата или хечбек верзија на лимузина, нешто како порано што имаше вектра и мазда 6.
Зини да ти кажу.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #12513 на: 10 Август 2017, 10:00:31 am »
Симо сака да каже, исто како и претходниот Авенсис и Инсгниата да се забрани со петта врата.

Мондеото може да продолжи да се произведува особено во Титаниум S  ;)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30073
    • CARclub.mk
« Одговори #12514 на: 10 Август 2017, 10:03:32 am »
Петта врата кај голем седан е прекрасна и практична работа. Добиваш лесен и целосен пристап до багажникот, без притоа да биде нарушен дизајнот. Кога еднаш ќе се пакуваш за на одмор со седан со петта врата, после тоа пакувањето низ тоа отворот ко за поштенско сандуче на обичните седани ќе ти стане..

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #12515 на: 10 Август 2017, 10:05:58 am »
Сите сега почнаа да се освестуваат и да ги прават со 5та врата, та ќе ги забранеле.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
« Одговори #12516 на: 10 Август 2017, 10:15:13 am »
Петата врата не е проблем воопшто, еве и кај артеонот е сега 5та врата па нема позади брисач што ја грди колата.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #12517 на: 10 Август 2017, 11:10:40 am »
Не, не. Немам ништо против 5-та врата. Напротив, мислам дека е многу корисен елемент.
Јас зборев само за болдираното. Демек „ќе и простам што е грда колата, зошо имала 7“ дисплеј и камера за рикверц“. Не проаѓа тоа кај мене. Прво мора да е убава од надвор. Да не биде решетка од роштиљ у предницата, да нема смешни отвори на браниците итд, итд. После, да вози прописно по кривини. да не ме љуља ко селско магаре. Е тек после тоа ќе видиме дали имала ѕвездано небо на покрив или парфемче у вентилација.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #12518 на: 10 Август 2017, 13:55:30 pm »

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #12519 на: 10 Август 2017, 14:05:48 pm »
Добра задница.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #12520 на: 10 Август 2017, 14:58:54 pm »
Петта врата кај голем седан е прекрасна и практична работа. Добиваш лесен и целосен пристап до багажникот, без притоа да биде нарушен дизајнот. Кога еднаш ќе се пакуваш за на одмор со седан со петта врата, после тоа пакувањето низ тоа отворот ко за поштенско сандуче на обичните седани ќе ти стане..
Да, во последно време го забележав тоа, посебно на Ауди а7 ама ете Дени ме претркал :)

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
« Одговори #12522 на: 17 Август 2017, 10:09:41 am »
Јас би го одбрал третото.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #12523 на: 17 Август 2017, 10:37:21 am »
Zagato Shooting Brake за мене, благодарам и убав ден :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212
« Одговори #12524 на: 18 Август 2017, 14:59:46 pm »