Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Све подобро и подобро ми изгледа..
Аритон ми се прочита на телефон
Цитат: zeroSignal на 08 Август 2017, 18:04:23 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Све подобро и подобро ми изгледа..Зошто газот на Инсигнијата е "недовршен", а ова е океј?
ОД фауве е, мора да е добро. Па чак и ако не е
Цитат: velestrumf на 08 Август 2017, 21:29:38 pmЦитат: zeroSignal на 08 Август 2017, 18:04:23 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Све подобро и подобро ми изгледа..Зошто газот на Инсигнијата е "недовршен", а ова е океј? Субјективно размислување. Во живо, газот на Инсигнијата ми е underwhelming. Не е на нивото на остатокот од колата. Да, како недовршен ми изгледа.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Arteon-от ми изгледа све подобро и подобро. Во Септември би требало да стигне.