Свашта или не свашта, би рекол и дека ти е малку превише очигледно фаворизирањето на ВАГ, и поради тоа може да ти страда објективноста како новинар.
95% ист гс, ама на Инсигнијата бил недовршен, а на Артеонот бордерлајн совршен (ок нигде не е наведено совршен, ама ју гет д поинт).
И во постот за Артеонот напишав дека све повеќе и повеќе
ми се допаѓа (што у старт кажува дека ми се допаѓал помалку, или пак не ми се допаѓал ич), и за Инсигниата неколку пати сум пишал дека
ми изгледа задниот дел недовршен. Исто како што сум кажал дека предниот дел на Артеонот
ми изгледа чудно и overall Инсигниата
ми изгледа одлично. Тоа се субјективни ставови.
Само изнесувам свои ставови. Екстериер на Це-Класа пред екстериер на А4, ентериер на А4 пред ентериер на Це-Класа. Возење на Алфа Ромео Џулија пред сите други. Порше пред Nissan GTR, Бокстер пред SLK, и така натака..
Јас мислам дека вака на слика е добар....али Пасатот го личи и на основни 16 ки....ова погоре, не сум баш сигурен дека нема да изгледа смешно.
Артеон нема да се нуди со основни 16ки никаде. Минимум 2.0 ТДИ 150, во реалност 2.0 ТДИ 190 или 2.0 БиТДИ 240 и соодветните бензинци. Само аутоматик, само со 17-ки (некои пазари 18-ки) па нагоре.