Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Додади му опрема на Јагуарот и отиде далеку преку 60. Е сеа пак ќе биде премиум и ќе биде со 3.0 бензинец со 340 коња
Да де, 53к, затоа реков јас неофицијално.Во секој случај, за возило со име Passat е прескапо. Нормално дека е. И многу ретко кој ќе го купи за 53к. Поентата на Passat за 53 бона е да се покаже што се може да има новиот Passat. Нормално дека и понатаму ќе си го купуваат луѓе за 25к.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)На прв контакт е одличен. Нормалните верзии изгледат сосема ок. Ништо спектакуларно ама изгледаат скапо и зрело. Одлично погоден модел. Ме повозеа еден (поголем) круг во 2.0 BiTDI 240. Си повлеквит. Треба деновиве да го земам на тест. 53.000 евра.Нормална, цивилна верзија - 26.000 евра. Со ЛЕД и уште некои ситници, 30.000 евра.
Цитат: zeroSignal на 24 Ноември 2014, 16:39:37 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)На прв контакт е одличен. Нормалните верзии изгледат сосема ок. Ништо спектакуларно ама изгледаат скапо и зрело. Одлично погоден модел. Ме повозеа еден (поголем) круг во 2.0 BiTDI 240. Си повлеквит. Треба деновиве да го земам на тест. 53.000 евра.Нормална, цивилна верзија - 26.000 евра. Со ЛЕД и уште некои ситници, 30.000 евра.Морам да го цитирам со вметната слика. Убав е, ми се допаѓа. Предницата е мааааалку преагресивна- но прифатливо е. Мене ми изгледа како плод на брак меѓу неговиот претходник и ЦЦ.
Може и Спарк да направат да чини 53 бона ако го позлатат и наредат со дијаманти.... ама поентата би била безвезе, исто како и со пасатот.
Цитат: Миле Џонтра на 20 Ноември 2014, 22:04:49 pmМоже и Спарк да направат да чини 53 бона ако го позлатат и наредат со дијаманти.... ама поентата би била безвезе, исто како и со пасатот.Љуби те деда!