Баш прееска у кола зборевме со Фиц за вакво нешто накај Маврово да возиме, пошто е преубав тој предел би сакал да го поминам со точак. Инаку делумно сум за (пошто не сум упте запознаен со тежината на турата) али може да падне договор зашто да не

Само Томе ке ми каже "ај ке возиме до гостивар, ке одиме ке извозиме 100км и ке се вратиме - што у превод ке дојде некој 10000000 км за мене

Шала на страна, ајде ке се видиме, ваљда во недела во тетово ако е ок времето и може муабет да направиме и зашто да не

Крелл ако иде да тргне минимун 2 саата покасно!!!
Едит: и да вчера до средно извозевме ептен супер крел не читај те молам). СИ поставив PR на 16/7 сегменти на Strava, извозевме ептен добро. После само неколку пати возење, извозев до средно без никакво застанување (до вчера незнам зашто немав ни држаш ни шише на бициклата па морав да застанам да извадам шише од ранец за да се напијам вода).
Искрено ептен голем напредок си видов и осетив а и стравата покажа. Ама не застануваме тука, загреан сум за ака поголемка тура, да набијам мала километража
http://www.strava.com/activities/178375825Спустот не ми е јака страна, малце повеќе ми е страв, јес да вчера оправдано. Заборавив и да се пофалам ете, земав и мазни гуми Continental City contact па малце повеќе ми беше страв за надоле со гумите. Видов дека држат супер, ама некао неможев доволно да се опуштам и да си терам по храбро, таман се навикнав на другите, ама ке биде.
Томе за 3 месеца ке ти го зеам твојот точак за до средно, пошто е 1000кг полесен од мојот, а и ја едно 100кг полесен има да ти направам време за нагоре комплекси да си имаш

за надоле тешко, имаш му*а, заебан играч си