Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: chlink на 29 Мај 2011, 16:58:45 pmAbe riki za na vrakjanje da ne bev so zenatami nemase da me vidite, jas na toj avtopat pod 200 neidam, vas kolite ne vi vozat tolku Tамо на удолницата сказачлката ми се залепи до доле...
Abe riki za na vrakjanje da ne bev so zenatami nemase da me vidite, jas na toj avtopat pod 200 neidam, vas kolite ne vi vozat tolku
Цитат: RikiRulz на 29 Мај 2011, 17:32:43 pmЦитат: chlink на 29 Мај 2011, 16:58:45 pmAbe riki za na vrakjanje da ne bev so zenatami nemase da me vidite, jas na toj avtopat pod 200 neidam, vas kolite ne vi vozat tolku Tамо на удолницата сказачлката ми се залепи до доле... Хаха, да видиш мојата..... прашај го Осмица
me interesira na banzata kolata kolku potrosi so ova tempo?i drugite, pofalete se.
Гледајте во два правци. Јас Скопје-Гевгелија го имам поминато со половина од горивото кое е потребно за да се вратам.
Цитат: Deni на 30 Мај 2011, 20:26:38 pmГледајте во два правци. Јас Скопје-Гевгелија го имам поминато со половина од горивото кое е потребно за да се вратам.Ова е равенка, со 3 непознати
па тоа зависи од патот...ако од Скопје према Гевгелија патот ти оди надолу(мал нагиб),а од Гевгелија према Скопје патот ке ти биди нагоре,што значи дека ке ти потроши повеке....
Цитатпа тоа зависи од патот...ако од Скопје према Гевгелија патот ти оди надолу(мал нагиб),а од Гевгелија према Скопје патот ке ти биди нагоре,што значи дека ке ти потроши повеке....таа релација ми е возена милион пати...... ако накај Скопје троши 7.5 назад е 5.5 - 6.
Цитат: mmm121 на 30 Мај 2011, 23:35:31 pmЦитатпа тоа зависи од патот...ако од Скопје према Гевгелија патот ти оди надолу(мал нагиб),а од Гевгелија према Скопје патот ке ти биди нагоре,што значи дека ке ти потроши повеке....таа релација ми е возена милион пати...... ако накај Скопје троши 7.5 назад е 5.5 - 6.јас не реков дека не тие возена,или дека не си во право,туку само дадов мислење зошто е тоа така....во право сум или не?