Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Одење и враќање, со фино опуштено темпо (100-120 натаму, полека низ Маврово на одење и враќање), и со краткотрајно бркање по автопат на враќање, Леонот ми покажа просек од 4.6 литри на 100. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Али океј, ова е јас сам во кола, без клима..
Цитат: zeroSignal на 28 Мај 2011, 19:55:11 pmОдење и враќање, со фино опуштено темпо (100-120 натаму, полека низ Маврово на одење и враќање), и со краткотрајно бркање по автопат на враќање, Леонот ми покажа просек од 4.6 литри на 100. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Али океј, ова е јас сам во кола, без клима..Закон.
Мене околу 1000 денари идење и враќање... значи некаде околу 5-6 на отворено...
so tempoto na riki 100,120 mi pokaza na bord 6.3 - 6.5 inace nagore i kaj penzionerite mislam deka bese 8 nekade da nema zabuna na plin idev celo vreme i pred da trgneme mu staviv 800 den i uste vozam so toj plin:)
Abe riki za na vrakjanje da ne bev so zenatami nemase da me vidite, jas na toj avtopat pod 200 neidam, vas kolite ne vi vozat tolku