Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: RikiRulz на 10 Август 2011, 22:10:08 pmШто програмче е ова, за на пс е или за во телефон За телефон, Андроид https://market.android.com/details?id=ch.simonmorgenthaler.fuellog&feature=related_apps
Што програмче е ова, за на пс е или за во телефон
Даре, возачи на BMW и Alfa Romeo не чини да муабетат за потрошња. Свесно сме се заебале
Fuel log го користев 3-4 месеци и со последниот апдејт ги изгуби сите податоци што беа меморирани за потрошувачката.Го испцув сочно и го избришав.
Еееееее до кај дојде веков, Алфисти и БМВисти праат муабет за потрошувачка на гориво. Вчера видов, БМВ серија 5 М3 го донел од странство и му акнал плин...смрди корне зад него...господе боже што нема да видам уште.
Нема ли некое слично за комп?
Цитат: Sportex на 11 Август 2011, 09:57:54 amНема ли некое слично за комп?Има. Само да најдам и ке пишам. На крај краева можеш сам да си направиш во Ексел
Цитат: Sportex на 11 Август 2011, 10:05:12 amЕееееее до кај дојде веков, Алфисти и БМВисти праат муабет за потрошувачка на гориво. Вчера видов, БМВ серија 5 М3 го донел од странство и му акнал плин...смрди корне зад него...господе боже што нема да видам уште.Kaj mene na benzin smrdi ama na plin seuste ne zasmrdelo. Plimont odlicno si ja zavrsile rabotata.
Цитат: chlink на 11 Август 2011, 10:09:50 amЦитат: Sportex на 11 Август 2011, 10:05:12 amЕееееее до кај дојде веков, Алфисти и БМВисти праат муабет за потрошувачка на гориво. Вчера видов, БМВ серија 5 М3 го донел од странство и му акнал плин...смрди корне зад него...господе боже што нема да видам уште.Kaj mene na benzin smrdi ama na plin seuste ne zasmrdelo. Plimont odlicno si ja zavrsile rabotata. Убав се гледа дека не си по БМВ серија 5 да не беше М5 , а сите испоземаа коли од странство што имаа канти , па кога виделе дечките што како одма плинот