Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: DareBmw на 11 Август 2011, 11:20:06 amЦитат: chlink на 11 Август 2011, 10:09:50 amЦитат: Sportex на 11 Август 2011, 10:05:12 amЕееееее до кај дојде веков, Алфисти и БМВисти праат муабет за потрошувачка на гориво. Вчера видов, БМВ серија 5 М3 го донел од странство и му акнал плин...смрди корне зад него...господе боже што нема да видам уште.Kaj mene na benzin smrdi ama na plin seuste ne zasmrdelo. Plimont odlicno si ja zavrsile rabotata. Убав се гледа дека не си по БМВ серија 5 да не беше М5 , а сите испоземаа коли од странство што имаа канти , па кога виделе дечките што како одма плинот Абе разбирам до толку па ти ама не сум ни проверил што сум напишал...! Имам по 20 прозори отворено, пола во ВИН пола во МАК па можни се грешки и тоа многу!
Цитат: chlink на 11 Август 2011, 10:09:50 amЦитат: Sportex на 11 Август 2011, 10:05:12 amЕееееее до кај дојде веков, Алфисти и БМВисти праат муабет за потрошувачка на гориво. Вчера видов, БМВ серија 5 М3 го донел од странство и му акнал плин...смрди корне зад него...господе боже што нема да видам уште.Kaj mene na benzin smrdi ama na plin seuste ne zasmrdelo. Plimont odlicno si ja zavrsile rabotata. Убав се гледа дека не си по БМВ серија 5 да не беше М5 , а сите испоземаа коли од странство што имаа канти , па кога виделе дечките што како одма плинот
Цитат: Sportex на 11 Август 2011, 10:05:12 amЕееееее до кај дојде веков, Алфисти и БМВисти праат муабет за потрошувачка на гориво. Вчера видов, БМВ серија 5 М3 го донел од странство и му акнал плин...смрди корне зад него...господе боже што нема да видам уште.Kaj mene na benzin smrdi ama na plin seuste ne zasmrdelo. Plimont odlicno si ja zavrsile rabotata.
Еееееее до кај дојде веков, Алфисти и БМВисти праат муабет за потрошувачка на гориво. Вчера видов, БМВ серија 5 М3 го донел од странство и му акнал плин...смрди корне зад него...господе боже што нема да видам уште.
Цитат: Sportex на 11 Август 2011, 11:30:59 amЦитат: DareBmw на 11 Август 2011, 11:20:06 amЦитат: chlink на 11 Август 2011, 10:09:50 amЦитат: Sportex на 11 Август 2011, 10:05:12 amЕееееее до кај дојде веков, Алфисти и БМВисти праат муабет за потрошувачка на гориво. Вчера видов, БМВ серија 5 М3 го донел од странство и му акнал плин...смрди корне зад него...господе боже што нема да видам уште.Kaj mene na benzin smrdi ama na plin seuste ne zasmrdelo. Plimont odlicno si ja zavrsile rabotata. Убав се гледа дека не си по БМВ серија 5 да не беше М5 , а сите испоземаа коли од странство што имаа канти , па кога виделе дечките што како одма плинот Абе разбирам до толку па ти ама не сум ни проверил што сум напишал...! Имам по 20 прозори отворено, пола во ВИН пола во МАК па можни се грешки и тоа многу! Ако ако сите грешиме
Цитат: DareBmw на 11 Август 2011, 11:33:25 amЦитат: Sportex на 11 Август 2011, 11:30:59 amЦитат: DareBmw на 11 Август 2011, 11:20:06 amЦитат: chlink на 11 Август 2011, 10:09:50 amЦитат: Sportex на 11 Август 2011, 10:05:12 amЕееееее до кај дојде веков, Алфисти и БМВисти праат муабет за потрошувачка на гориво. Вчера видов, БМВ серија 5 М3 го донел од странство и му акнал плин...смрди корне зад него...господе боже што нема да видам уште.Kaj mene na benzin smrdi ama na plin seuste ne zasmrdelo. Plimont odlicno si ja zavrsile rabotata. Убав се гледа дека не си по БМВ серија 5 да не беше М5 , а сите испоземаа коли од странство што имаа канти , па кога виделе дечките што како одма плинот Абе разбирам до толку па ти ама не сум ни проверил што сум напишал...! Имам по 20 прозори отворено, пола во ВИН пола во МАК па можни се грешки и тоа многу! Ако ако сите грешиме Ова ми враќаш за заушките што ти ги плескав кога дојде на сајтов и почна да пишуваш латиница?
Цитат: Sportex на 11 Август 2011, 11:35:27 amЦитат: DareBmw на 11 Август 2011, 11:33:25 amЦитат: Sportex на 11 Август 2011, 11:30:59 amЦитат: DareBmw на 11 Август 2011, 11:20:06 amЦитат: chlink на 11 Август 2011, 10:09:50 amЦитат: Sportex на 11 Август 2011, 10:05:12 amЕееееее до кај дојде веков, Алфисти и БМВисти праат муабет за потрошувачка на гориво. Вчера видов, БМВ серија 5 М3 го донел од странство и му акнал плин...смрди корне зад него...господе боже што нема да видам уште.Kaj mene na benzin smrdi ama na plin seuste ne zasmrdelo. Plimont odlicno si ja zavrsile rabotata. Убав се гледа дека не си по БМВ серија 5 да не беше М5 , а сите испоземаа коли од странство што имаа канти , па кога виделе дечките што како одма плинот Абе разбирам до толку па ти ама не сум ни проверил што сум напишал...! Имам по 20 прозори отворено, пола во ВИН пола во МАК па можни се грешки и тоа многу! Ако ако сите грешиме Ова ми враќаш за заушките што ти ги плескав кога дојде на сајтов и почна да пишуваш латиница? Грешка си јас ни еден пост не сум пишал на латиница , тука не се замарав со интерпукциски знаци , а и знаеш како викаат ПАМТИ ПА ВРАТИ
Цитат: DareBmw на 11 Август 2011, 11:40:57 amЦитат: Sportex на 11 Август 2011, 11:35:27 amЦитат: DareBmw на 11 Август 2011, 11:33:25 amЦитат: Sportex на 11 Август 2011, 11:30:59 amЦитат: DareBmw на 11 Август 2011, 11:20:06 amЦитат: chlink на 11 Август 2011, 10:09:50 amЦитат: Sportex на 11 Август 2011, 10:05:12 amЕееееее до кај дојде веков, Алфисти и БМВисти праат муабет за потрошувачка на гориво. Вчера видов, БМВ серија 5 М3 го донел од странство и му акнал плин...смрди корне зад него...господе боже што нема да видам уште.Kaj mene na benzin smrdi ama na plin seuste ne zasmrdelo. Plimont odlicno si ja zavrsile rabotata. Убав се гледа дека не си по БМВ серија 5 да не беше М5 , а сите испоземаа коли од странство што имаа канти , па кога виделе дечките што како одма плинот Абе разбирам до толку па ти ама не сум ни проверил што сум напишал...! Имам по 20 прозори отворено, пола во ВИН пола во МАК па можни се грешки и тоа многу! Ако ако сите грешиме Ова ми враќаш за заушките што ти ги плескав кога дојде на сајтов и почна да пишуваш латиница? Грешка си јас ни еден пост не сум пишал на латиница , тука не се замарав со интерпукциски знаци , а и знаеш како викаат ПАМТИ ПА ВРАТИ Така де....извини... јанлаш по чарапите...!
Kaj mene na benzin smrdi ama na plin seuste ne zasmrdelo. Plimont odlicno si ja zavrsile rabotata.
Да да. Иначе на борд покажа 8,2. Чисто информативно за тие што викаат дека литро две пет покажувал помалку
Мојата едвај 7.5 вади со култивирана вожња.