Ај совет! Дојде време да се мењаат гумите па размислувањето ми е помеѓу следниве модели па ме интересира ваше мислење
1. Michelin Pilot Sport 4
2. Michelin Pilot Sport 3
3. Michelin Pilot Super Sport
3. Pirelli P Zero Nero
4. Continental ContiSport Contact 4
п.с. намалете ги сликиве незнаев како 
Кога цената не би ми била проблем јас би ги подредил по овој редослед:
1. Michelin Pilot Super Sport - најспортска од овде понудените, најдобро држење на суво, на мокро малку поинфериорни - моментално ги возам на 159-ката
2. Michelin Pilot Sport 4 - велат дека е ова вистинската замена за прекрасната PS2, јас имав прекрасно искуство со тие гуми на 166
3. Continental SportContact 4 - ако го опраиле трошењето на SportContact 5, без да ги изгубат останатите карактеристики - одлична гума, на ниво на Pilot Sport 2
4. P Zero Nero - од релативно малото искуство со нив, прекрасна спортска гума, малку инфериорна на лизгави стари асфалти
5. Michelin Pilot Sport 3 - Супер е и оваа гума, но повеќе е обратено внимание на удобноста, а со тоа малку е изгубен риспонсот. Повеќе делува како спортска верзија на Primacy.
Сите овие 5 гуми ги надминуваат способностите на нашите просечни коли, и се возат на далеку помоќни возила, спрема тоа - нема да згрешиш со било која од овие.