Па после 2 месеци ќе треба на зимски да смени затоа ќе ги смени и да не го почудите,а не дека од тоа шо се толку за менување.
Ама кога не разбираш ништо не прајш.
Другар, а бе оди бркај работа.
Гумиве од шо се отидени, камчиња се заглавуваат во мазна површина.
Шара немаат гумиве. Ќе терале уште 10 години со “нормално” возење, оти ѕидовите немале пукнатини, што ти утврди од 3 сантими на лоша слика… Гумиве саксии да ги направи, за 10 години земјата ќе ги голтне, не па да ги вози. Тоа што се 5-6 години стари со 40-50к километри, заеби.
Се појавиле третата година. Или не ги бива гумите, или он нешто погрешно прави. Оти мене не ми пукаат гумите? А да, пошто ги одржувам редовно, постојано се чисти, складирани прописно и им ставам дресинг од 70 евра, затоа.
Ќините зелени, после “шалио сам се”. Глупости кажвате, шо е срамота, луѓе ве читаат. Не се примеќате со Доминос, цело време само вие двајца контра сте, за сѐ?
Свесен бил сопственикот, ќе пазел кога возел? Сенки може сѐ да предвиди, на 80 ограничување - 40 ќе вози.
А бе да ве прашам - на ТУВ во Германија ќе го пројдат со гумиве? Или на било кој друг технички во нормална држава? За тука ги менва за на технички.
И да тролате, едноставно не сте интересни. А не тролате, толку ви е.
Обавезно да ми одговориш, немој кусо да останеш, па колкава и да е глупоста шо ќе ја треснеш.
Обавезно нема да ти вратам, не бери гајле.