Не знам кој кого и што е утепувањето. Добро си праша членот.
Мои потреби е мој стил на возење, километража, дистанци, дестинации итн... Секој знае што прави со колата. Ако тебе ти одговара два сета да имаш имај, немам ништо против со тоа, мене ми одговара еден сет алсизн. Инаку ти ако не си за гуми за сите сезони еве јас сум. И што сега? Да ги вратам ако не, да им кажам дека на форум рандом лик со рандом име ми рече дека не чинело алсизн, требало два сета
Затоа пишав, 10000000 врсти на брендови и на типови на гуми има. Не може секој исто да сака и да мисли дека неговото е најдобро. Ете за мене е најдобро алсизн, ај сега сите купете и да се заврши дискусијата.
И аман, не ме тагнувајте веке во темава, немам што ново да ви кажам. Јас сум задоволен од алсизонот, пишани ви се и предности и мани. Ако не ви чини не ги купувајте и готово. Нити сум експерт за гуми, нити производител, нити ми значи дали вие сте сакале два сета или еден. Јас сакам еден сет, тоа го пишав и зажалив. Морам да трпам сега „солење“ памет како не чинеле и се, од луѓе што никогаш не возеле или најчесто не ни виделе такви гуми.
Ваљда јасен бев, ако не бев јбг, неам намера нити да се повторувам, нити објаснувам. Нов си ти на форумов, со две пораки засега, така да имаш 789 страни до овој момент на темава се да проучиш детално, секое можно мислење на тема гуми, па донеси одлука каква ти одговара. Немам што да дискутирам со тебе или со било кого, кога веќе се е издискутирано. Сите можни топли води се измислени по 100 пати. А какви гуми сакаш ти, да ти окријам една тајна -
не сум судија па да пресудам дали твојата одлука е паметна или не.
А мартин што ме утепале, до завчера прашуваше дали тигар или сава алсизн да земел за татко му или некој роднина небитно, малку што возел, па сега некој некого утепал со прашање што поставил. У реду е.
Едит: За крај, за сите што мрсите муда, јас барем имам реал ворлд експириенце, знам што се предности, што се мани, на што да пазам на што не, сите вие други сте статија експерти. Се потрудив да ви објаснам, појасна слика да имате, ама џабе не бива, така да види пасус 4 од темава, или ако ве мрзи уште еднаш - „И аман, не ме тагнувајте веке во темава, немам што ново да ви кажам. Јас сум задоволен од алсизонот, пишани ви се и предности и мани.“
Фала и поздрав