Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ЈАс би го земал само овој полседниов. Ми треба за релеа.
Мене ми требаат 300 евра на заем до први, остави ги кај Симо.
Подарувам три адаптери за напојување, 12v и 0.6, 1.0 и 2.0 ампери output. Може да се користат и за рутери и деуга таква опрема што има ист приклучок.Купени се за напојувања за LED, а LED-от 24 волтен така да ако има некој фин што сака да се размени со мене за 24v адаптер, може и размена. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Сите се со ваков завршеток:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: MartinAlfista на 16 Септември 2026, 00:38:41 amПодарувам три адаптери за напојување, 12v и 0.6, 1.0 и 2.0 ампери output. Може да се користат и за рутери и деуга таква опрема што има ист приклучок.Купени се за напојувања за LED, а LED-от 24 волтен така да ако има некој фин што сака да се размени со мене за 24v адаптер, може и размена. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Сите се со ваков завршеток:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ова предадено на дистрибутерот Симо.Следно ми останаа некористени педали за Polo 9n, Golf 4, Audi A3, Bora, и секоја VW групација кола што има вакви педали.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)