Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1479929 пати)

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Дечки затнато уво, чаре? :D пробав со тој восокот со пламен не сака, сум пробал и порано неуспешно , сеа се туширав коа слушам, не слушам од левото.
hmm toa ti ekcuus piritiis...
mislam deka deckive mozat da ti pomognatt :D
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1542799812694713&id=1425642791077083
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4586
  • ~ Full of soul ~
cccc....od voda mi e ama ne me boli
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4586
  • ~ Full of soul ~
Применив стара техника , шприц со жешка вода и набрзина го истиснуваш во увото излага се однатре , успешно .
Се извинувам за дупли пост.
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
Абе ти да не си штракнат малце? Не пробувај сам со шприцови ќе го оштетиш тапанчето, не знаеш со колку притисок да го испереш и како да ја наместиш главата додека шприцаш, башка ако ти остане вода асално унутра боли после ќе ти отече увото додека испари, земи упат отиди на лекар 200 денари ќе ти ги исперат 2-те лекарски професионално со професионален шприц за таа намена и ќе бидеш како нов. Нема играње со вакви работи, трајно можеш да го оштетиш увото.

Ниту хидроген, ниту стапчиња ниту бутур. Батали све тоа во иднина. Оди од време на време на перење.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Дечки затнато уво, чаре?

Чарето е да одиш на лекар. Ќе те среди за 5 мин.

Не се заебавај сам.

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2608
  • Custom made interiors
Што е тоа што предизвикува стварање на масно ткиво(диво месо) на кожата?

И како може да се спречи?

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9119
најверојатно неможе да се спречи, тоа е тоа. Масно ткиво не е страшно.

Диво месо е ептен безвеаз термин и незнам кој го дијагностицира така, ако не е масно ткиво е има нешто такво под кожа, може да биде многу пострашна работа, така да си треба лекар да го види а некогаш и повеке мислења.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34166
  • Таков е животот... јебига
Си најдов лек на интернет.

Имав проблем со заспивање и болки во стомакот поради анксиозност. Shit happens јебига.
Прогуглав, најдов еден интересен лик на некој форум и му пишав. Типот ми вика чим си окулу медитеранот имаш многу едноставно решение: пред заспивање саат време една цела голтка (30мл) маслиново масло, и уште една таква голтка 15 минути пред заспивање без миење на забите.

Сите срања се изгубија, си заспивам и спијам ко бајче. Сабајле кога ќе се разбудам стомакот и главата ми пеат. Прекрасна работа.

Отсутен deko4ever

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 96
  • сите имаме право на свое мислење 1,9тди ЗАКОН
Одг:
« Одговори #2018 на: 28 Јуни 2016, 22:18:48 pm »
Ne sme poveke prijatrli. Pozz deko

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Младо дете си ти, ќе треба да пораснеш како на рекламана за Амстел па после ќе праиме муабет. И ја кога бев ко тебе бев мирен :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43949
  • Il Moderatore

Имав проблем со заспивање и болки во стомакот поради анксиозност. Shit happens јебига.
Прогуглав, најдов еден интересен лик на некој форум и му пишав. Типот ми вика чим си окулу медитеранот имаш многу едноставно решение: пред заспивање саат време една цела голтка (30мл) маслиново масло, и уште една таква голтка 15 минути пред заспивање без миење на забите.

Сите срања се изгубија, си заспивам и спијам ко бајче. Сабајле кога ќе се разбудам стомакот и главата ми пеат. Прекрасна работа.

https://youtu.be/zINeMsxwDgU?t=713

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција

Можеш место маслиново масло да пробаш да дупиш еден саат пред заспивање, а 15 минути пред да заспивање да ти го испушат. Ќе спиеш како бајче.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55054
  • Махер
А бива ли лажицата маслиново да ја сипам врз патлиџан сецкан, краставица, оригано, кромид и коцки сирење овчо? Не е ист ефектот? Или мора на гладно?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ваљда треба на гладно, за бољи ефект.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43949
  • Il Moderatore
Па глупо е најаден салата да јаде...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.