Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1615307 пати)

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Чуден тип си ти....

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1901
  • Opel Astra 2.0 DI
Шинка има природна дарба едноставно тоа не се учи со школо и ако каже дека не си за кај неа верувај стварно треба да одиш на доктор  ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34295
  • Таков е животот... јебига
Шинка има природна дарба едноставно тоа не се учи со школо и ако каже дека не си за кај неа верувај стварно треба да одиш на доктор  ;D

Ете така. НЕ ВЕЛАМ ДЕКА ШИНКА НЕ ЈА БИВА, само велам дека Шинка не е доктор.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Знаеш ли дека докторите одат кај неа и бараат помош за нивните (лични) проблеми?

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
Колку ли пати луѓе како Шинка ме опраиле тогаш кога доктори сакале да ме пратат на нож или да ме кљукаат со таблети...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Присутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6436
Ах бе Миле бе..

Отсутен mmm121

• Сениор
Шинка за неколку минути решава работи за кои докторите тврдат дека мораш да одиш месец време на бањи и физикални терапии

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
Одг:
« Одговори #967 на: 14 Септември 2014, 17:52:27 pm »
Mene na klinika me pratija odma na operacija. Veke pocnaa I da me soblakaat tamu. You have to see it to believe it!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ах бе Миле бе..

Одлично. Да им испратам на докторите тогаш еден поздрав дека се глупави кретени што студирале наука по 10 години и да ги испратиме кај Шенка во Македонска Академија за надрилекарство. Што велите за тоа?

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2615
  • Custom made interiors
А зошто мислиш дека лекарите се тие кои што може да излекуваат се!?

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3035
  • Слобода или смрт
Во средно играјќи кошарка си ја шинав ногата ама многу лошо бидејќи од скок директно со цела тежина згазнав лошо и ја превиткав. Ептен огромни болки имав и со татко ми право отидовме за струмица кај шинка не осетив ни малку болка додека ми ја правеше а после накај колата можев речиси нормално да одам без никакви болки само ткивото што ме болеше од оштетувањата и отокот.
татко ми 98 имал сериозни проблеми со крвотокот во едната рака и неможел да ја движи нормално раката ни да се бричи со неа никаков доктор ни терапија не му помогнала иако бил и на терапии во бањи и секаде само шинка успеала за 2 минути да му помогне.

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6831
Тоа се малку луге кои можат да превземаат такви зафати за кои доктори те пракаат на операција. Шинка, Таир, Али, Туран.
Јас за Али од Ново Лисиче стално ке го кажувам. На комшија кога неколку пршлени кај кичмата му потфатија ткиво и кога 2 месеци лежеше во кревет, кога и после еден куп инјекции болката не му се намалуваше, дојде Али кај него дома, со 2-3 зафати му ги ослободи пршлените, 5 секунди работа само.
Еве го од тогаш до денес нема проблем комшијата, и товар има од тогаш кревано без мака.
Тоа е, исто како што на времето најпознат бил Благоја железничарот.

Отсутен mmm121

• Сениор
Фудбалери од ѕвезда и партизан носеле кај неа, а сеа ти што се инатиш тоа незнам

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Кој се инати?

Отсутен mmm121

• Сениор
Falanga, не ти :-P