Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1615321 пати)

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Одг:
« Одговори #945 на: 13 Септември 2014, 21:03:13 pm »
1000 ќе и дадам само да ме среди да можам да работам

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Интресно е што не експериментира, те допира и ти вика за мене си или не си за мене

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2615
  • Custom made interiors
Јас кога и да отидам кај неа се радувам само да не ми каже "не си за мене" тогаш знам дека сум наебал(за кичмата ми го кажа тоа и наебав)...
Само нешто почнаа да се шират гласини дека нема да работела веќе... Се надевам дека се само гласини!

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Ми излечи дискус хернија за помалку од 3 минути. Да живее 300 години да бог да!

Ти излечила дискус хернија за помалку од 3 минути?
Ваоооооо...
Жената мора да е вуду...

Секоја чест на жената ако има некакви знаења за местење, наместување и слично, но за да излечиш дискус хернија без операција, хируршки зафат, итн итн итн, треба да си стварно вуду.

Во последно време гледам дека еден колега имаше право кога велеше дека кај нас не треба да има болници, да има доктори и медицина, каква таква.
Едноставно рече: За овој народ само еден видовит човек треба...Ништо повеќе.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34295
  • Таков е животот... јебига
Јас кога и да отидам кај неа се радувам само да не ми каже "не си за мене" тогаш знам дека сум наебал(за кичмата ми го кажа тоа и наебав)...
Само нешто почнаа да се шират гласини дека нема да работела веќе... Се надевам дека се само гласини!

Ќе праиме муабет ко ќе ти пукне некој пршлен....

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1901
  • Opel Astra 2.0 DI
^Исто и од мене. Сум ја зборел на форумов. Ми излечи дискус хернија за помалку од 3 минути. Да живее 300 години да бог да!
ЕДИТ: Чини колку што ќе и оставиш... бар така беше јас кога бев пред некоја година.
Дискус хернија прв пат слушам Шинка  дека лечи, дај објасни кој стадиум на дискус хернија имаше. Јас бев сега скоро кај неа и ме врати и ми рече дека не сум за кај неа на доктор да одам......Инаку пред да одам кај неа правев магнетна рез. и имам некоја си почетна фаза на дискус хернија а ете кажа дека тоа не го лечи .....

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
Одг:
« Одговори #951 на: 14 Септември 2014, 07:35:45 am »
I jas so magnetnata otidov i pokazav kade imam bolki, me fakase, namesti nesto I da ne se urocam od togas bolka ne osetiv, a potoa uste 4 godini aktivno se zanimavav so sport i teretana. Nemam poim koj stadium iskreno, bese pred 4-5 godini. A prethodno kolku pari dadov za standardni I nekoi futuristicko laserski terapii ne mozete ni da zamislite.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Deno

• Редовен
  • Custom made interiors

Ќе праиме муабет ко ќе ти пукне некој пршлен....
Кој, како?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Надрилекарката :D

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Миле имаш искуство со Шинка?

Присутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6436
А бе, Фаланга па ти..

Само дрнда.. :P

Отсутен Deno

• Редовен
  • Custom made interiors
Надрилекарката :D
Kako ke mi pukne koga samo ednas otidov za polovinata me fati mi kaza da odam na doktor i tolku.

Drnda i toa nagolemo!

Присутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6436
Е па, немал искуство, што очекуваш..

Незнае дека Шинка кај што фаќа, тоа е нешто помеко и од галење.

А за да пукне пршлен, треба да мавне со бејсбол палица.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Абе, зомбија ;D

Каква титула има Шинка? Дали има звање доктор по медицина - трауматологија?
Дрндате.