Ми излечи дискус хернија за помалку од 3 мин.
Знаеш колку сакам да е така...Ти не си свесен...Мислам дека и Џиџи ке ти каже исто...
Дискус Хернија не се лечи за жал...Тоа е состојба која може да биде лоша, полоша и најлоша...
За жал само операција може да те спаси и тоа во краен, НАЈКРАЕН пу пу скраја да е ни на најголем душман, случај...
Инаку со физикална многу добро може да се третира...+ Со соодветни вежби, придржувања и припазување...
Еднаш на пролет, еднаш на есен...И покрај тоа што ке немаш болки, добро е да се стимулираат и да се отпуштат нервите...
Ти си имал прелапано месо...Тоа не е проблем...Кој знае ке ти го среди...Инаку јас ја изроварив цела Македонија и за бабата не сум чул...Првпат од тебе...
Дури почнав и да не им верувам повеќе...
Многу ми е страв...Кичма е најосетлив дел од телото...
Господ нека ни е на помош...
Некако почнав повеќе да верувам во класичната одколку во надри медицина...
Незнам...
100 различни случаи...Опасно е...
Многу е опасно, а и ризично...
На физикална има методи, не агресивни, методи кои со помош на лекови ке го опуштат и олабават нервот...По природен пат ке се врати назад...Ласер терапија, интерферентни струи, магнет, дијадинамик, и вакум, кој има за задача полека да ти го истегне местото според одреден програм...
Во зависност од јачината на струјата се гледа колкаво е оштетувањето на нервот...
Наука е тоа...
Не знаев ништо, но маката ме натера све да научам...Некад имам чувство дека повеќе од докторине знам...
И искрено се надевам дека никому нема да му се случува овакво срање...
Џиџи знае, знам и јас...
Нема полошо...
Пу Пу налет...