Aman be Mile sto taka?
Jas na rabota sum odgovoren za 30 vraboteni od koi 20 razlicni nacionalnosti, mozes da zamislis koj stres e toa, se nervirav i jas kako lud pa eden den koga mi se slosi svativ deka ako ne najdam nacin da se spravuvam podobro so stresot nitu sebe ke si pomognam nitu na rabotata.
Pa zatoa koga nekoi mrci pred da se iznerviram i stavam vo konflikt brojam do 10 kako nenormlen, disam podlaboko pa duri na momenti se isklucuvam i ne slusam (za poslednovo treba praksa inace si naebal..lol), a da i teretana obavezno.
Kolku pati si svakal posle probem deka dzabe si se nerviral, deka ustvari resenieto bilo ednostavno samo poradi momentalnata nervoza ne si mozel da go vidis, ora ova da ti se slucilo barem ednas, za posle toa da se pcuesh sam sebe.
Temperamentot i momentalnoto izbuvnuvanje e toa sto gi ebe matematikite, nauci se da go kontroliras ova i ke bides ok.
Ne se obiduvam da ti popuvam tuka(te molam ne me svakaj pogresno) postar si od mene, samo se obiduvam da spodelam nekoj nacin sto i mene mi pomognal.
Edit; nekogas pomaga koga ke udris nekoja tupanica na Biro, ali za ova porizi se da bides sam zasto ne izgleda bas prijatno..lol