Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1823240 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
Хахаха, Томи ;D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Како е можно толко многу да ви е страв од забар?

Мене една курва од докторка ми го наби стравот, зема заб да ми вади, ни анестезија ни ништо, а јас дали имав 6 години. И земав избегав од ординација со пуна уста крв, мајка ми уште наплаќаше па после некако ме најде. ;D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Јас се куртулив, денес излегов после 6 дена лежење.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
Како е можно толко многу да ви е страв од забар?

Мене една курва од докторка ми го наби стравот, зема заб да ми вади, ни анестезија ни ништо, а јас дали имав 6 години. И земав избегав од ординација со пуна уста крв, мајка ми уште наплаќаше па после некако ме најде. ;D
Од ист ваков случај и јас имам уплав добиено.Ни анестезија ни предупредување отидоа двата кеца(млечни нормално).Од тогаш па до ден денес само со анестезија секакво правење заб :D
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
You are all pink in the inside ;D

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
Прво мора да направат нешто со тоа миризбата кога влегуваш во било каква здравствена установа. Значи мирисот му вели на мозокот, сега ќе те расчмарат.
А после треба да сменат звукот на тоа зујалиците по зуби што ги пикаат. Тури некое мп3 кога врти нека свири, не она мозок да ти распара.
И треба онакви козметички наочари за преку очи да даваат. Да не гледаш што све ти ставаат во уста.
И не е лошо да ти бапнат комплет анестезија, да отспиеш едно 2 саати, а они нека си работат.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Хаха Марјан, па треба сето тоа да изгледа скапо. Како иначе ќе ти ги земат парите? Ќе си речеш: и јас можам ова у гаража да го правам ;D

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Јас прашував за целосна анестезија, нема шанси освен за лица со потешкотии во развојот.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Мислам дека се одразуваа некако на животниот век тие целосни анестезии, или грешам ? :)

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Па мене ако ме прашуваш на мене позитивно би се одразувало зашто јас кога одам на забар после сум на интензивна нега уште 3 дена.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
ПАК ми рекоа операција  :o и тоа овој пат изгледа коската (вилицата) ќе ја стругале, пошто наводно била „фатена’ од гнојот ... Кој ги е*е, со лук ќе го опраам местото :D Не им се давам на касапите ;D

Отсутен Tome-Colt

• Сениор
  • Муфљуз
Море не си играј играчки со такви работи, ако ништо друго бар некој адитив бапни му :)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
А бе ете ми го извадија забот нели, исчистија ... Од кај к*р сеа гној ??? Антибиотици пред и после третман ... Ќе испадне сеа, извини дечко погрешен зуб - треба и другиот (једини што ми остана на таа страна :) ) да се извади. btw алтернативната медицина не е играчка, а нели и лукот е адитив ? ;) :D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18030
http://www.fakulteti.mk/news/12-08-07/ednostavni_prirodni_lekovi_protiv_rakot.aspx

ЕДноставни лекови против канцерот кои не штети да се пробаат. Споделувајте, доколку некој познава личност на која би му користеле.